kielle 10215104 / 1
kielle 10215104 / 1

KIELLE Oudee páková sprchová batéria nástenná, matná čierna, 10215104

montáž na stenu
vyhotovenie matná čierna
ovládanie pákou
keramická kartuša
rozstup: 150 mm

10215104
4065305009994
83 ks
2 - 4 dni
48,54 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 60,67 €

Ušetríte: 12,13 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 48,54 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Páková sprchová batéria – elegancia industriálneho štýlu
Doprajte svojmu sprchovému kútu jedinečnosť a surovosť, ktorá sa spája s industriálnym štýlom. Páková sprchová batéria kielle Oudee vás presvedčí, aká pôsobivá a zároveň praktická vie byť.

Industriálna myšlienka
Industriálny štýl je typický pre využitie tvarov, farieb, ale tiež materiálov, ktoré sa tradične vyskytovali vo výrobných halách. Pridaním moderných technológií a prvkov môžu vzniknúť pôsobivé (nielen) kúpeľňové prvky, ktoré zaujmú na prvý pohľad, oživia štandardizované priestory a samozrejme poskytnú maximálny užívateľský komfort. Presne tak je to aj pri pákovej sprchovej batérii kielle Oudee, ktorá navyše pridáva elegantný, matne čierny povrch. Rozstup batérie je 150 mm.

Citlivosť ovládania
Páková sprchová batéria kielle Oudee je určená na inštaláciu na stenu. Dokonale tak vyniknú jej tvary. Ovládacia páka je opticky stenčená a je pôsobivým kontrastom k robustnejšiemu telu batérie. Jej tvar je príjemný do ruky, je ľahké s ňou manipulovať. K tomu prispieva aj zabudovaná keramická kartuša, ktorá ovládacej páke dodáva citlivosť na vaše podnety. Jemným otáčaním a naklápaním teda rýchlo nastavíte požadovanú teplotu aj intenzitu prúdu.

Páková sprchová batéria
montáž na stenu
vyhotovenie matná čierna
ovládanie pákou
keramická kartuša
rozstup: 150 mm

SÉRIA
KIELLE OUDEE
VÝROBOK
batéria sprchová
FARBA
čierna matná
MONTÁŽ
nástenná
ZÁRUKA
2 roky
OVLÁDANIE
páková
ROZTEČ
150
POČET SPOTREBIČOV
1
NASTAVENIE TEPLOTY
zmiešavacia

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 04. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značie BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít