kielle 10215100 / 1
kielle 10215100 / 1

KIELLE Oudee páková sprchová batéria nástenná, chróm, 10215100

montáž na stenu
vyhotovenie chróm
ovládanie pákou
keramická kartuša
rozstup: 150 mm

10215100
4065305010006
93 ks
2 - 4 dni
40,41 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 50,51 €

Ušetríte: 10,10 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 40,41 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Páková sprchová batéria - pohodlné ovládanie, ojedinelý design
Sprchovanie sa stalo jedným z nástrojov, ktorým dokážeme naše telo nielen očistiť od nečistôt, ale tiež uvoľniť či namasírovať. Je to prostriedok starostlivosti o telo aj psychiku, preto by sme nemali podceniť výber súvisiaceho vybavenia. Skvelou voľbou môže byť napríklad páková sprchová batéria kielle Oudee.

Industriálna jednoduchosť
Páková sprchová batéria kielle Oudee je určená k inštalácii na stenu. Vďaka tomu vyniknú jej krásne línie inšpirované industriálnym štýlom. Surovosť štýlu je decentne zjemnená množstvom vkusných odľahčení, napríklad stenčenou pákou na ovládanie. Pôsobivosť dodáva aj žiarivá chrómová povrchová úprava. Za svojím perfektným, neobvyklým designom však ukrýva perfektný výkon a spoľahlivosť.

Hladké ovládanie
Sprchová batéria kielle Oudee vyniká množstvom predností. Medzi zásadné patrí aj presné a hladké ovládanie páky. Jemným otáčaním a naklápaním páky ľahko a bez preskakovania nastavíte požadovanú teplotu a intenzitu prúdu. Túto schopnosť podporuje zabudovaná keramická kartuša. Iste oceníte tiež ľahkú údržbu batérie a rozstup 150 mm.

Páková sprchová batéria
montáž na stenu
vyhotovenie chróm
ovládanie pákou
keramická kartuša
rozstup: 150 mm

SÉRIA
KIELLE OUDEE
VÝROBOK
batéria sprchová
FARBA
chróm
MONTÁŽ
nástenná
ZÁRUKA
2 roky
OVLÁDANIE
páková
ROZTEČ
150
POČET SPOTREBIČOV
1
NASTAVENIE TEPLOTY
zmiešavacia

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 04. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značie BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít