kielle 40023000 / 1
kielle 40023000 / 1

KIELLE Harmonia nádobka na ústnu hygienu s držiakom, matné sklo/chróm, 40023000

materiál: mosadz
povrchová úprava: chróm
inštalácia: privŕtaním na stenu alebo lepením (lepidlo nie je súčasťou dodávky)

40023000
4065305007105
231 ks
2 - 4 dni
9,55 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 11,94 €

Ušetríte: 2,39 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 9,55 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Pohárik na kefky a pastu – majte všetko poruke
Zorganizovať svoje veci v kúpeľni je niekedy náročnejšia disciplína. Napriek tomu je to so správnymi pomocníkmi možné. Jedným z nich je aj závesný pohár na kefky a pastu.
Súhra chrómu a skla
Závesný pohár na kefky a pastu kielle Harmonia pracuje s nadčasovou kombináciou matného skla a lesklého chrómu. Vďaka svojmu univerzálne ladenému designu navyše skvele zapadne do akéhokoľvek typu kúpeľne, kde vám umožní mať zubné hygienické potreby vždy poruke.
Úspora miesta
Úchyt pohára je vyrobený z mosadze a vybavený povrchovou úpravou chróm. Inštaluje sa na stenu buď privŕtaním alebo prilepením (lepidlo nie je súčasťou dodávky). Vďaka skrytému upevneniu zostáva celkový vzhľad ničím nerušený. Výhodou nástennej inštalácie je významná úspora miesta v okolí umývadla a jednoduchšie udržanie poriadku.

Pohárik na kefky a pastu
materiál: mosadz
povrchová úprava: chróm
inštalácia: privŕtaním na stenu alebo lepením (lepidlo nie je súčasťou dodávky)

SÉRIA
KIELLE HARMONIA
VÝROBOK
nádobka na ústnu hygienu
FARBA
chróm
ZÁRUKA
2 roky

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 04. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značie BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít