kielle 20901020 / 1
kielle 20901020 / 1

KIELLE nástenný držiak ručnej sprchy, s nastaviteľným uhlom, chróm, 20901020

materiál: kov
vyhotovenie: chróm
nastaviteľný uhol uchytenia ručnej sprchy

20901020
4065305007365
52 ks
2 - 4 dni
18,56 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 23,21 €

Ušetríte: 4,65 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 18,56 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Nástenný držiak sprchy s možnosťou regulácie uhla
Doprajte si dokonalý sprchový zážitok. Nepotrebujete veľkú kúpeľňu, aby ste to dosiahli. Stačí staviť na kvalitné a premyslené kúpeľňové prvky a doplnky. Jedným z nich je aj nástenný držiak sprchy kielle s nastaviteľným uhlom uchytenia ručnej sprchy.

Povedzte to chrómom
Nástenný držiak ručnej sprchy kielle pracuje s oblými líniami, ktoré decentne zapracovávajú aj rovné plochy. Vďaka chrómovému vyhotoveniu povrchov pôsobí tento prvok ľahko a prostredníctvom svojho lesku dodáva miestnosti trvalú dávku elegancie.

Presne zacielené
Nástenný držiak ručnej sprchy uplatníte nielen v prípade podomietkových, ale aj nástenných variantov sprchových či vaňových batérií. Vďaka presne navrhnutému tvaru sem ručnú sprchu jednoducho umiestnite. Tento produkt kielle však prináša oveľa viac. Vďaka nemu totiž môžete nastaviť uhol uchytenia ručnej sprchy a presne tak nasmerovať vodné lúče z ručnej sprchy. Vaša očista bude nielen efektívnejšia, ale tiež výrazne príjemnejšia.

Držiak ručnej sprchy
materiál: kov
vyhotovenie: chróm
nastaviteľný uhol uchytenia ručnej sprchy

SÉRIA
KIELLE PRÍSLUŠENSTVO
VÝROBOK
držiak ručnej sprchy
FARBA
chróm
MONTÁŽ
nástenná
POUŽITIE
pre ručnú sprchu
ZÁRUKA
2 roky
MATERIÁL
kov

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 04. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značie BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít