kielle 20901014 / 1
kielle 20901014 / 2
kielle 20901014 / 3
kielle 20901014 / 4
kielle 20901014 / 1
kielle 20901014 / 2
kielle 20901014 / 3
kielle 20901014 / 4

KIELLE prípojka hadice s integrovaným držiakom ručnej sprchy, matná čierna, 20901014

materiál: kov
vyhotovenie: matná čierna
pripojenie G 1/2

20901014
4065305007358
167 ks
2 - 4 dni
23,90 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 29,88 €

Ušetríte: 5,98 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 23,90 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Nástenné kolienko s držiakom v matne čiernom vyhotovení
Nástenné kolienko kielle je vizuálne príjemným a maximálne praktickým prvkom, ktorý vyladí vaše podomietkové riešenie sprchovej či vaňovej batérie. Pracuje najmä s rovnými plochami, ktoré zdôrazní aj obdĺžniková krycia rozeta. Moderný vzhľad podporuje i matne čierne vyhotovenie povrchov.

Sebavedome čierna
Čierna farba kúpeľňového vybavenia získava čoraz viac obdivovateľov. Nie je sa čomu diviť. Prináša do miestnosti vkusnú eleganciu a punc luxusu a sebavedomia. Matne čierne vyhotovenie potom tieto kvality ešte povýši. Nie inak je to v prípade podomietkových sprchových a vaňových batérií.

Nielen prípojka hadice
Súčasťou podomietkového variantu sprchovej či vaňovej batérie je tiež nástenné kolienko, určené na pripojenie sprchovej hadice ručnej sprchy. Tento produkt však vie oveľa viac. Okrem samotnej prípojky ponúka ešte držiak ručnej sprchy. Vďaka tomu si môžete nielen zvýšiť sprchový zážitok, ale navyše sem sprchu bezpečne uložíte po jej použití.

Prípojka hadice s držiakom ručnej sprchy
materiál: kov
vyhotovenie: matná čierna
pripojenie G 1/2

SÉRIA
KIELLE PRÍSLUŠENSTVO
VÝROBOK
hadicová prípojka
FARBA
čierna matná
MONTÁŽ
nástenná
ZÁRUKA
2 roky
MATERIÁL
kov
VÝBAVA
držiak sprchy

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 04. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značie BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít