kielle 10423100 / 1
kielle 10423100 / 1

KIELLE Harmonia páková bidetová batéria bez odtokovej súpravy, chróm, 10423100

bez výpustu
ovládanie pákou
vyhotovenie: chróm
perlátor Neoperl Cascade SLC - jednoduchým pretretím sieťky perlátora sa odstráni usadený vodný kameň
prietok 15 l/min
keramická kartuša 35 mm
rýchlomontážny systém upevnenia
flexi pripojovacie hadičky 45 cm

10423100
4065305006115
73 ks
2 - 4 dni
57,84 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 72,31 €

Ušetríte: 14,47 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 57,84 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Bidetová batéria kielle Harmonia - posuňte možnosti hygieny
Súčasťou starostlivosti o zdravie je aj osobná hygiena. Rovnako, ako sa staráme o svoju pokožku, vlasy či nechty, by sme mali starostlivosť venovať aj intímnym partiám. Pomocníkom sa nám v tejto oblasti môže stať bidetová batéria kielle Harmonia.

Nadčasový vzhľad
Páková bidetová batéria kielle Harmonia patrí do širokej rodiny série Harmonia. Tá pracuje s nadčasovou kombináciou oblých a rovných línií, ktoré do miestnosti vnesú premyslenú eleganciu. Vďaka chrómovému vyhotoveniu povrchov sa hodí do akéhokoľvek štýlu, ktorý je vám blízky. Batéria je bez výpustu. Celkový vzhľad tak zostáva opticky jednotný.

Dlhodobá spoľahlivosť
Teplotu a intenzitu prúdu nastavujete pomocou kovovej ovládacej páky. Za jej hladkým a presným ovládaním stojí keramická kartuša. Vďaka nej sa vyhnete nepríjemnému preskakovaniu a najmä znížite riziko obarenia. Nastavovanie smeru prúdu prebieha ručne prostredníctvom otočného kĺbu perlátora. Iste oceníte aj jednoduchú inštaláciu, ktorú zabezpečuje rýchlomontážny systém upevnenia. Súčasťou batérie sú i flexi pripojovacie hadičky.

Vodný kameň minulosťou
Jednou z tém vodovodných batérií je aj nebezpečenstvo usadzovania vodného kameňa a narušenie jej hladkej funkčnosti. Bidetová batéria kielle Harmonia je vybavená perlátorom Neoperl Cascade SLC, ktorý si s vodným kameňom ľahko poradí. Stačí jednoduché pretretie sieťky perlátora a vodný kameň, ktorý sa tu usadil, mizne.
Bidetová batéria kielle Harmonia skvele doplní ostatné typy vodovodných batérií tejto série. Pomôže vám uchovať jednotný ráz kúpeľne a podporiť tak jej vizuálnu i funkčnú stránku.

Páková bidetová batéria
bez výpustu
ovládanie pákou
vyhotovenie: chróm
perlátor Neoperl Cascade SLC - jednoduchým pretretím sieťky perlátora sa odstráni usadený vodný kameň
prietok 15 l/min
keramická kartuša 35 mm
rýchlomontážny systém upevnenia
flexi pripojovacie hadičky 45 cm

SÉRIA
KIELLE HARMONIA
VÝROBOK
batéria bidetová
FARBA
chróm
MONTÁŽ
stojanková 1-otvorová
ZÁRUKA
2 roky
VÝTOK
pevný
OVLÁDANIE
páková
ODTOKOVÁ SÚPRAVA
bez odtokovej súpravy
VYLOŽENIE VÝTOKU
109
VÝŠKA VÝTOKU
101
VÝŠKA BATÉRIE
148

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 04. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značie BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít