kielle 10418100 / 1
kielle 10418100 / 1

KIELLE Vega páková bidetová batéria bez odtokovej súpravy, chróm, 10418100

stojanková
ovládanie pákou
farebné vyhotovenie: chróm
bez výpustu
perlátor Neoperl Cascade SLC - jednoduchým pretretím sieťky perlátora sa odstráni usadený vodný kameň
prietok 6 l/min
keramická kartuša 35 mm
rýchlomontážny systém upevnenia
flexi pripojovacie hadičky 50 cm

10418100
4065305006863
20 ks
2 - 4 dni
54,61 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 68,27 €

Ušetríte: 13,66 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 54,61 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Bidetová batéria - dokonalá initímna hygiena
Rovnako tak dôkladne, ako sa staráme o svoju kondíciu a krásu, by sme sa mali starať aj v oblasti intímnej hygieny. V tomto smere nám môže byť nápomocná bidetová batéria kielle Vega v chrómovom vyhotovení.

Lesk chrómu
Páková bidetová batéria kielle Vega sa pýši krásnym designom, ktorý skvele kombinuje rovné plochy s oblými líniami. Moderný vzhľad podporí aj chrómové vyhotovenie, ktoré miestnosť príjemne rozžiari. Bidetová batéria je bez výpustu, štýl batérie teda zostáva jednoliaty. Súčasťou dodávky sú tiež flexi pripojovacie hadičky s dĺžkou 50 cm.

Jednoduchá manipulácia
Stojančeková bidetová batéria sa ovláda kovovou pákou. Vďaka keramickej kartuši je nastavovanie teploty a intenzity prúdu hladké, presné a bez preskakovania. Tým sa výrazne znižuje i riziko obarenia. Batéria poskytuje prietok 6 l/minútu. Vďaka rýchlomontážnemu systému upevnenia je navyše inštalácia jednoduchá a rýchla.

Hygienický perlátor
Vysoký hygienický štandard je zaistený aj vďaka perlátoru Neoperl Cascade SLC, ktorý môžete ľahkou manipuláciou podľa potrieb nasmerovať k miestam, ktoré je potrebné očistiť. Báť sa nemusíte ani vodného kameňa. Jednoduchým pretretím sieťky perlátora ho ľahko odstránite.

Bidetová batéria
stojanková
ovládanie pákou
farebné vyhotovenie: chróm
bez výpustu
perlátor Neoperl Cascade SLC - jednoduchým pretretím sieťky perlátora sa odstráni usadený vodný kameň
prietok 6 l/min
keramická kartuša 35 mm
rýchlomontážny systém upevnenia
flexi pripojovacie hadičky 50 cm

SÉRIA
KIELLE VEGA
VÝROBOK
batéria bidetová
FARBA
chróm
MONTÁŽ
stojanková 1-otvorová
ZÁRUKA
2 roky
VÝTOK
pevný
OVLÁDANIE
páková
ODTOKOVÁ SÚPRAVA
bez odtokovej súpravy
VYLOŽENIE VÝTOKU
126
VÝŠKA VÝTOKU
112
VÝŠKA BATÉRIE
155

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 04. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značie BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít