kielle 20201014 / 1
kielle 20201014 / 1

KIELLE sprchové rameno, dĺžka 430 mm, matná čierna, 20201014

dĺžka 430 mm
na inštaláciu na stenu
materiál: mosadz
farba: matná čierna
spojovací závit G 1/2

20201014
4065305006719
86 ks
2 - 4 dni
23,85 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 29,82 €

Ušetríte: 5,97 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 23,85 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Sprchové rameno kielle - vyzdvihnite funkčnosť na maximum
Na optimálnu funkčnosť hlavovej sprchy je potrebné zodpovedajúce sprchové rameno. To by malo byť nielen funkčne, ale aj esteticky kompatibilné. Táto perfektná súhra totiž umožňuje sprostredkovať vám maximálny zážitok, udržať dlhodobo spoľahlivú funkčnosť a v neposlednom rade vyladiť vizuálnu stránku kúpeľne k dokonalosti.

Elegantný vzhľad
Nástenné sprchové rameno kielle je vyrobené z kvalitnej mosadze. Povrchový design pracuje s matne čiernou farbou. Skvele sa teda hodí napríklad k hornej sprche kielle Vega, s ktorou vytvorí opticky zaujímavý celok. Ak zvolíte aj ďalšie produkty kielle v čiernom vyhotovení, máte šancu vytvoriť vskutku elegantný priestor na vašu relaxáciu.

Stávka na detaily
Sprchové rameno zaujme nielen precíznym spracovaním , ale aj dômyselnou prácou s detailmi. Hrany štvorcovej rozety sú jemne zaoblené, vďaka čomu sa zjemní celkové ladenie tohto prvku bez toho, aby bol narušený minimalistický vzhľad. Sprchové rameno ponúka spojovací závit G ½.

Sprchové rameno
dĺžka 430 mm
na inštaláciu na stenu
materiál: mosadz
farba: matná čierna
spojovací závit G 1/2

SÉRIA
KIELLE PRÍSLUŠENSTVO
VÝROBOK
sprchové rameno
FARBA
čierna matná
MONTÁŽ
na stenu
ZÁRUKA
2 roky
DĹŽKA SPRCHOVÉHO RAMENA
430
TVAR RAMENA
hranatý

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 04. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značie BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít