kielle 20501000 / 1
kielle 20501000 / 1

KIELLE sprchová hadica, dĺžka 150 cm, chróm, 20501000

dĺžka 1500 mm
z odolného plastu, s jednotným strieborným povrchom
hladký povrch na jednoduché čistenie
AntiTwist - systém proti prekrúteniu, ktorý je ukrytý v kónuse sprchovej hadice

20501000
4065305001042
285 ks
2 - 4 dni
12,10 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 15,13 €

Ušetríte: 3,03 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 12,10 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Sprchová hadica - voľnosť pri sprchovaní
Súčasťou ručnej sprchy je aj sprchová hadica. Práve tá často rozhodne o samotnom sprchovacom zážitku, pretože nie je nič nepríjemnejšie ako zakrútený „had“, ktorý vodné prúdy smeruje na stenu a nie na vás. Vyhnite sa týmto nepríjemnostiam a stavte na prepracovanú kvalitu kielle.

Vytvorená práve pre vás
Sprchová hadica kielle má dĺžku 1500 mm, ktorá je dostatočná na pohodlné sprchovanie vo väčšine sprchových kútov, ale aj vaní. Nezamotáva sa a poskytuje pohodlný komfort pri manipulácii s ručnou sprchou.

Stop prekrúteniu
Sprchová hadica je vyrobená z odolného plastu s jednotným strieborným povrchom. Nehrozí teda mechanické poškodenie kúpeľňového vybavenia a navyše dodáva miestnosti príjemnú jemnosť. Výhodou je tiež jednoduchá údržba, pretože na povrchu nezostávajú nečistoty ani vodné kvapky. Hadicu stačí len zotrieť vlhkou handričkou a bude stále ako nová.
Prednosťou sprchovej hadice je tiež systém, ktorý zabraňuje jej prekrúteniu (základom sú skryto zabudované otočné kónusy), vy si tak môžete užiť svoj kúpeľ bez dlhého rozmotávania a nastavovania.

Sprchová hadica
dĺžka 1500 mm
z odolného plastu, s jednotným strieborným povrchom
hladký povrch na jednoduché čistenie
AntiTwist - systém proti prekrúteniu, ktorý je ukrytý v kónuse sprchovej hadice

SÉRIA
KIELLE PRÍSLUŠENSTVO
VÝROBOK
sprchová hadica
FARBA
chróm
ZÁRUKA
2 roky
MATERIÁL
plast
DĹŽKA SPRCHOVEJ HADICE
1500

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 04. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značie BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít