GROHE Plus

Nový rad moderných vodovodných batérií GROHE Plus ponúka elegantný, prémiový dizajn v kombinácii s precíznym ovládaním.
Jej vzhľad je osviežujúcim spôsobom odlišný, avšak v popredí zostáva tiež celkom nová úroveň ergonómie, komfortu a praktickej funkčnej výbavy.
Súčasťou niektorých modelov z radu GROHE Plus je zobrazenie teploty na displeji LED, takže budete mať vždy jednoznačnú predstavu o tom, aká teplá je vytekajúca voda.

Elegantná ovládacia páka, ktorá je uspokojivá na dotyk

Dizajn radu vodovodných batérií GROHE PLUS bol inšpirovaný oblúkom – tvarom, ktorý symbolizuje silu a ľahkosť súčasne.
Medzi ďalšie geometrické tvary, ktorými sa tieto batérie môžu pýšiť, patrí kruh a štvorec. Batérie GROHE PLUS tak predstavujú pozoruhodný architektonický prvok, ktorý je vhodný predovšetkým do inovatívne pojatých, moderných interiérov.
Vodovodné batérie GROHE PLUS stelesňujú presnosť, silu a stabilitu, a spájajú sa s používateľským komfortom, rýdzo praktickými funkciami a ergonomickým ovládaním.

Ukazovateľ teploty na displeji LED

Vďaka batérii GROHE Plus budete mať vodu skutočne vo svojich rukách, a to vďaka inovatívnemu LED displeju so zobrazením teploty.
Vždy budete vedieť, aká horúca alebo studená je voda, ktorá z batérie vyteká. Tento jedinečný prvok značne zvýši kontrolu a bezpečnosť vašej kúpeľne.
A hneď ako sa prúd vody zastaví, číslice na displeji okamžite zmiznú – takmer, akoby tam nikdy neboli.
Batéria tak opäť získa svoj ničím nenarušený, elegantný vzhľad.

Delikátny prúd vody, ktorý znižuje spotrebu

Batériu je možné kedykoľvek prepnúť do režimu Eco, v ktorom prietok vody klesne na 4 l/min.
Jednoducho mávnite rukou pred rozsvietenou ikonou. Spotreba vody klesne, zatiaľ čo váš komfort a pôžitok z vody zostane nedotknutý.
Prúd vody je veľmi jemný na umývanie rúk a v kombinácii s otočným výpustom tiež predstavuje skvelý prostriedok na čistenie umývadla.

Dosiahnite ďalej

Batéria GROHE PLUS celkom borí zažité predstavy o flexibilite kúpeľňových batérií, a to vďaka svojej vyťahovacej sprche.
Tento inovatívny doplnok znamená, že už naďalej nebudete obmedzovaní dosahom a polohou výpustu, a budete si tak môcť v umývadle napríklad umývať vlasy.
A hneď ako skončíte, dokovacia technológia GROHE EasyDock sa postará o hladké zasunutie späť do východiskovej polohy.

Flexibilný výpust

Vychutnajte si väčšie pohodlie a flexibilitu vďaka otočnému výpustu o 90°.
Svojím plynulým otáčaním na ľavú aj pravú stranu predstavuje tento výpust celkom novú úroveň praktickosti a umožňuje vám pohodlné čistenie umývadla, umývanie rúk či oplachovanie tváre.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít