Odlíšiť sa od väčšiny

Splniť si túhu po jedinečnosti. Objavovanie nových ciest. Tým všetkým je AXOR MyEdition. Čistý, priamočiary dizajn vytvára veľký priestor pre sebarealizáciu.
Pre kreativitu každého z nás. So širokou radou vrchných doštičiek. Na prianie z exkluzívnych materiálov. Individualizácia. Dotáiahnutá k dokonalosti.
Dizajn: Phoenix Design

Pravý uhol ako vzor

Ako z jedného kusu. Monolitický. Priamočiary. Zjednodušený.
Avantgardný koncept a geniálne spojenie: jedno telo z kovu, chrómované alebo v jednej zo 15 špeciálnych povrchových úprav AXOR FinishPlus. Korunované fascinujúcou vrchnou doštičkou: AXOR Signature svojím portfóliom exkluzívnych materiálov otvára dvere neobmedzeným možnostiam.
Sklo, kov, drevo, mramor, koža. Viac charizmy. Nové zmyselné zážitky. Vďaka špeciálnym prírodným materiálom. Nová koncepcia batérie. Avantgarda v ére individualizácie.

Ušľachtilé materiály

Jedinečný koncept na horných doštičkách AXOR MyEdition. Výsledok dlhých mesiacov vývoja a remeselnej precíznosti. Dôkladne testované v tých najtvrdších podmienkach. Na konci stojí dokonalý celok.
Fascinujúci príklad za všetky: ušľachtilá orechová dýha. Cesta od stromu k batérii začína v Amerike. Z jemnej dýhy vznikajú robustné diely s príjemnou textúrou. S bohatými hnedými tónmi. A jemným žilkovaním.
Alebo biely mramor Lasa z Južného Tyrolska. S jemnou zlatou kresbou. Zdobí steny známej stanice metra pod Ground Zero v New Yorku. Starostlivo vybraný popredným nemeckým dodávateľom kameňa. Z mramorového bloku je odrezaná kamenná dýha s nezameniteľným reliéfom.
Jej tmavý protiklad, Nero Marquina, pochádza z lomov z Baskicka na severe Španielska. Nepreniknuteľne čierna. S výrazným bielym žilkovaním. Maximálna elegancia.
Výber druhov kože je nemenej exkluzívna. Odolná koža Nappa európskeho pôvodu, precízne opracované okraje. S charakteristickým dojmom na dotyk.
Nezameniteľné originály. Každá z vrchných doštičiek je unikátom na umývadle alebo na vani.

Majstrovské spojenie špičkovej techniky a ručnej práce

Povrchové úpravy AXOR FinishPlus majú charakter. Každá farba je výsledkom intenzívneho vývoja. Zhotovené vo vákuových komorách AXOR.
Physical Vapour Deposition (PVD). V hlbokom vákuu dôjde k výboju elektrického oblúku. Plyny sa zmiešajú so zirkóniom. Zmes dopadá na chrómovaný povrch batérie. Špičkový technologický postup. Povrchom prepožičia neprekonateľnú krásu a novú farebnosť. A vďaka vrstve naviac o hrúbke až 0,3 µm aj vyššiu odolnosť. Odolnejšie voči poškriabaniu, čistiacim prostriedkom, soli v morskom vzduchu.
Exkluzívne spracovanie. Zmyselné na dotyk. Obzvlášť viditeľné u kartáčovaných variánt. Každý jednotlivý pracovný krok je dovedený k dokonalosti. A precízna ručná práca. I smer vedenia kartáča bol zvolený tak, aby dotváral celkový obraz.
AXOR FinishPlus prináša 15 exkluzívnych povrchových úprav PVD a nastavuje nové merítka. Povrchové úpravy plné nebývalej krásy, odolnosti a dlhej životnosti. Zhotovené na najvyššej technickej úrovni. Od jedinečných exemplárov až po sériovú výrobu. Od leštenej zlatej až po kartáčovaný čierny chróm. Jednofarebné alebo dvojfarebné. V kartáčovanom alebo leštenom prevedení. 225 možností vlastného vyjadrenia. Individualizácia par excellence.

Logika sortimentu

Varianty chróm (telo) / zrkadlové sklo (doštička) a chróm / čierne sklo sú štandardne k dispozícii u všetkých produktov AXOR MyEdition s vlastným kódom tovaru.
Okrem štandardných variant je možné výrobky individuálne konfigurovať a objednávať s uvedením samostatných kódov tovaru pre telo a doštičku.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít