Návrh radiátorov do kúpeľne ľahko a rýchlo

Do svojej kúpeľne chceme krásne umývadlo, pohodlnú vaňu alebo praktický sprchovací kút. K tomuto vybaveniu patrí pochopiteľne tiež kúpeľňový radiátor. Bez neho sa praktická kúpeľňa nezaobíde, či už na sušenie uterákov alebo aj pre vykurovanie.
Výber kúpeľňového radiátora by sme preto nemali podceniť. Navrhnite si kúpeľňový radiátor jednoducho a rýchlo pomocou online konfigurátora švajčiarskeho výrobcu ZEHNDER.
Vybrať si môžete z ponuky najpredávanejších radiátorov i noviniek. Všetky radiátory spájajú v sebe prvotriednu kvalitu, dokonalú funkčnosť a výnimočný dizajn. Vytvoria domov nielen teplejší, ale aj krásnejší.

Krok 1: Účel použitia radiátoru

Stanovte, či radiátor bude slúžiť:
- iba pre sušenie uterákov: ak máte samostatné vykurovanie kúpeľne napríklad podlahové kúrenie - potom Vás nemusí zaujímať tepelný výkon radiátora
- pre sušenie uterákov a vykurovanie kúpeľne: v prípade, že nemáte iné vykurovanie kúpeľne, potom radiátor musí mať potrebný tepelný výkon a tomu zodpovedajúcu minimálnu veľkosť radiátora

Zoberte do úvahy počet členov v domácnosti a tomu prispôsobte veľkosť radiátora, aby sa naň zmestili všetky uteráky a osušky:
- pre 2-člennú domácnosť postačí radiátor s výškou 100-120 cm
- 4-členná rodina určite ocení radiátor s výškou 170-180 cm, min. však 150 cm
- podľa šírky uterákov je optimálna šírka radiátora 50-60 cm

Krok 2: Spôsob vykurovania

Zvoľte spôsob vykurovania radiátoru:
- teplovodná prevádzka: pripojenie na teplovodnú sústavu
- kombinovaná prevádzka: radiátor je vo vykurovacej sezóne vykurovaný teplovodnou sústavou a vďaka elektrickej vykurovacej tyči môže byť radiátor vykurovaný aj mimo vykurovacej sezóny
- elektrickú prevádzku: radiátory dodávané vrátane vstavanej elektrickej vykurovacej tyče, naplnené vykurovacím médiom a s káblom pre pripojenie do elektrickej siete

Krok 3: Dizajn a farba

Zvoľte dizajn a farbu/povrch radiátora pre Váš životný rytmus a štýl bývania:
- tvar: klasický / asymetrický, zvislý / vodorovný
- štýl: tradičný / moderný, z guľatých / hranatých/ plochých rúrok
- povrch: chrómovaný / v bielej farbe / farebný
- konštrukcia: spôsob zavesenia uterákov

Krok 4: Výber modelu radiátora

Vášmu zadaniu v predchádzajúcich krokoch bude zodpovedať niekoľko rozmerov konkrétneho modelu radiátora. Vyberiete si ten najvhodnejší. Kliknutím na obrázok sa zobrazí 3D model vo zvolenej farbe (3D model je ilustratívny pre zobrazenie vzhľadu riadátora).

Krok 5: Pripojovacia súprava

Dôležitým funkčným a estetickým prvkom radiátoru sú pripojovacie súpravy. Správne príslušenstvo vyberiete podľa typu pripojenia, farebného prevedenia, zverného šróbenia, elektrickej vykurovacej tyče.

Krok 6: Finálna špecifikácia radiátora

V tomto poslednom bode sa vám zobrazí tabuľka s objednávacími číslami a doporučené maloobchodné ceny v EUR platné v dobe konfigurácie radiátoru. S týmto výsledkom môžete nás alebo iného predajcu Zehnder kontaktovať, aby ste zistili Vašu individuálnu cenu.

Využite "Akcia Colours free!"

V rámci tejto akcie môžete zaobstarať deväť typov najobľúbenejších kúpeľňových radiátorov v šiestich najžiadanejších farbách za cenu radiátora v základnej bielej farbe RAL 9016.
- akcia platí od 1.4.2020 do odvolania pre dizajnové kúpeľňové radiátory: Zehnder Zehnder Yucca Asym, Zehnder Quaro, Zehnder Metropolitan Spa, Zehnder Metropolitan Bar, Zehnder Subway, Zehnder Kazeane, Zehnder Forma Asym, Zehnder Roda Spa Asym, Zehnder Vision
- na týchto šesť vybraných farebných odtieňov: Black Matt 0557, Anthracite 0346, White Matt 0556, Beige Quartz 0523, Ruby Red 3003 a Inox Look 0332
Akcia nie je v konfigurátore premietnutá. Cenu radiátoru v akčnej farbe získate nakonfigurovaním radiátoru v bielej farbe RAL 9016.

Odporúčania pre umiestnenie radiátora

Najlepšie blízko sprchy alebo vane pre jednoduché dosiahnutie na usušené a nahriate uteráky a osušky.
Oproti priestoru pred sprchou alebo vaňou pre využitie príjemného sálavého účinku radiátora.
V asymetrickom prevedení s vodorovnými rúrkami, voľne prístupné zo strany pre jednoduché zavesenie uterákov.
Pri nedostatku miesta: pod okno alebo nad vaňu (Nad vaňu len pri teplovodnej prevádzke!).

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít