• 25 ROKOV ZÁRUKA
Alape - 3214000000 / 1
Alape - 3214000000 / 2
Alape - 3214000000 / 3
Alape - 3214000000 / 1
Alape - 3214000000 / 2
Alape - 3214000000 / 3

ALAPE AB.ME1000 obdĺžnikové umývadlo na dosku bez otvoru, bez prepadu, 1000 x 375 mm, biela alpská, s povrchom ProShield, 3214000000

S týmto umývadlom na dosku sa komfort stretáva so špičkovým dizajnom. Objavte výhody vysokokvalitnej smaltovanej ocele!
vyrobené z glazovanej ocele s neporéznym, hygienickým povrchom, ktorý je obzvlášť robustný, stálofarebný a ľahký
ProShield - antibakteriálny povrch, ktorý znižuje rast baktérií a plesní o viac ako 99,9 %
pre nástennú batériu alebo batériu so zvýšeným telom
bez pre otvoru pre batériu
bez prepadu
výška umývadla: 115 mm
Obsahuje:
neuzatvárateľný odtokový ventil s chrómovým krytom (priemer 63 mm)
čierny dištančný rámik
upevňovacia sada

3214000000
4024718048839
40 dní
1 054,68 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 1 240,80 €

Ušetríte: 186,12 € (15%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 1 054,68 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

S týmto umývadlom na dosku sa komfort stretáva so špičkovým dizajnom. Objavte výhody vysokokvalitnej smaltovanej ocele!
vyrobené z glazovanej ocele s neporéznym, hygienickým povrchom, ktorý je obzvlášť robustný, stálofarebný a ľahký
ProShield - antibakteriálny povrch, ktorý znižuje rast baktérií a plesní o viac ako 99,9 %
pre nástennú batériu alebo batériu so zvýšeným telom
bez pre otvoru pre batériu
bez prepadu
výška umývadla: 115 mm

Obsahuje:
neuzatvárateľný odtokový ventil s chrómovým krytom (priemer 63 mm)
čierny dištančný rámik
upevňovacia súprava

SÉRIA
ALAPE ME (METAPHOR)
VÝROBOK
umývadlo na dosku
FARBA
biela alpská
POVRCHOVÁ ÚPRAVA
ProShield
OTVOR PRE BATÉRIU
bez otvoru
PREPAD
bez prepadu
ŠÍRKA
1000
HĹBKA
375
LABEL
25 ROKOV ZÁRUKA
ZÁRUKA
25 rokov
MATERIÁL
oceľ glazovaná
TVAR UMÝVADLA
obdĺžnikové

O značke Alape

Spoločnosť Alape, založená v roku 1896 Adolfom Lamprechtom v Penigu, dnes predstavuje estetické riešenie umývadiel, ktoré spĺňa najvyššie nároky na materiál, tvar a funkciu. Už viac ako 125 rokov je glazovaná oceľ nielen materiálom, ale aj najsilnejším zdrojom inšpirácie. Široký sortiment v mnohých veľkostiach a geometrických tvarov, ako aj vysokokvalitné povrchy splnia všetky želania. Od najmenšej kúpeľne až po hlavnú kúpeľňu, v kúpeľoch alebo verejných priestoroch, samostatné umývadlá alebo holistické riešenia umývadiel od Alape môžu byť integrované do akéhokoľvek plánovania kúpeľne v absolútnej harmónii alebo v zámernom kontraste.
Produkty Alape sú výsledkom majstrovskej remeselnej zručnosti. Každé umývadlo, každá skrinka je individuálna výroba, výsledok bezproblémovej interakcie špecializovanej ručnej výroby a automatizovaných čiastkových procesov. Existujú dobré dôvody, prečo sa vo veľkej miere spoliehame na odbornosť našich zamestnancov: ich nadšenie Alape nesie a inšpiruje. A tak sú to dodnes ľudia, ktorí svojou kompetentnou a svedomitou prácou zaručujú naše vynikajúce výsledky.
Práca s kompozitným materiálom z titánovej ocele a smaltovanej glazúry podnecuje zamestnancov Alape k dosiahnutiu maximálneho kreatívneho výkonu. Majstrovské remeselné spracovanie, vyrobené v Nemecku.
alape.com

Míľniky

1896 / Adolf Lamprecht zakladá Alape v Penigu. Vznikajú prvé smaltované výrobky na varenie a každodennú hygienu.
1930 / Alape vyrába prvé multifunkčné umývadlo. Dnes známe ako drez, zakúpili ho milióny ľudí po celom svete.
1954 / opätovné založenie v Goslare v Dolnom Sasku.
1970 / výroba začína na vstavanom umývadle EW3 – dodnes najpredávanejšom vstavanom umývadle.
1973 / nové výrobné procesy umožňujú progresívny dizajn. Na trh prichádzajú okrúhle série RS 2.77 a RS 5.77.
1997 / Alape vyrába prvé umývadlo s hrúbkou okraja len 3 mm.
2003 / Alape uvádza na trh umývadlá PR, ktoré predstavujú nový redukovaný výraz tvaru.
2009 / s Metaphor Alape rozširuje svoju škálu umývadiel s jemným, hranatým tvarom.
2016 / presná geometria s minimálnymi polomermi – umývadlo Folio sa stáva priekopníkom nových dizajnových možností.
2019 / tradícia sa stretáva s modernou - Steel19 prináša pragmatizmus klasického drezu do súkromných kúpeľní.
2021 / antibakteriálny povrch ProShield ako štandard každého umývadla
2022 / rozšírenie ponuky o nábytok Arkta, ktorý spája nadčasový dizajn a trvácnu kvalitu.

Hodnoty produktov. Princípy dizajnu.

Alape stelesňuje snahu o úprimný vzťah materiálu, formy a funkcie. Už viac ako 125 rokov glazovaná oceľ poskytuje inšpiráciu pre vytváranie formy a je pôvodom každého vývoja. Prostredníctvom trvalo udržateľných procesov vo výrobných postupoch vznikajú produkty, ktoré slúžia základným ľudským potrebám čistenia a individuálnej tvorivosti. Precízne remeselné spracovanie, jasný a inovatívny dizajn, dokonalý výsledok, autenickosť vo forme a materiáli. Tieto atribúty umožňujú Alape výrobkom nastaviť nové parametre v zachovaní hodnoty, estetike a dokonalosti.

Stručné
Produkty Alape sú známe svojou nekompromisnou stručnosťou a koherentnou geometriou. Majú funkčnú jasnosť, vďaka čomu sú jedinečné vo svojej forme.

Presné
Produkty Alape sú charakteristické svojou stálou presnosťou: starostlivo vypracované detaily, minimálne polomery, precízne spoje a rozmerová presnosť sú špeciálnymi charakteristikami ich jedinečného spracovania.

Inovačné
Produkty Alape sú výsledkom neustáleho hľadania nových foriem a funkcií, ako aj skúmania technicky realizovateľného. Spájajú súčasný vývoj z oblasti architektúry a spoločnosti a ich dizajn je dôsledne progresívny a priekopnícky.

Perfektné
Produkty Alape sú výsledkom snahy a snahy o dokonalosť. Starostlivo vybrané suroviny a autentické materiály v kombinácii s najvyššími nárokmi na ich spracovanie a zušľachťovanie tvoria maximum pre dokončenie ich dizajnu.

Autentické
Produkty Alape produkty stelesňujú autentickosť a zachovanie hodnoty vo forme a materiáli. Ich jedinečným charakterom je nefalšované vyjadrenie materiálovo špecifického zloženia a zručného remeselného spracovania vo výrobe.

Glazovaná oceľ. Výhody materiálu.

Glazovaná oceľ spája pevnosť a kreatívnu kvalitu ocele s tvrdosťou a chemickou odolnosťou skla a vytvára tak homogénny tvar. Na tento účel sa na oceľové telo nanesie a vypáli glazúra, tenký smaltovaný povrch. Glazúra a oceľ tvoria neoddeliteľné spojenie. Uzavretý povrch bez pórov je absolútne hygienický, stálofarebný a trvalo chránený proti korózii, poškriabaniu a opotrebovaniu.

Rozmerová stabilnosť
Tolerancia umývadiel je +2/-0 milimetrov. Vyrobené zo špeciálnej ocele a vypálené pri 830 °C, si trvalo zachovávajú svoj tvar a odolávajú vonkajším vplyvom, ako sú teplotné rozdiely a mechanické namáhanie.

Odolnosť voči poškriabaniu a oderu
Glazúra, tenká vrstva s maximálnou hrúbkou 300 μm, je odolná voči vonkajším vplyvom. Tenká a robustná, využíva svoju mechanickú odolnosť, aby odolala všetkým každodenným výzvam v domácnosti. Škrabance alebo odery sa preto sotva môžu vyskytnúť.

Stálofarebnosť a odolnosť voči UV žiareniu
Farby Alape umývadiel nikdy nevyblednú, bez ohľadu na to, aký intenzívny je zvolený farebný tón. Môžu za to špecifické pigmenty v glazúre, ktoré svoju konečnú farbu nadobudnú až počas procesu vypaľovania a ktoré sú potom glazúrou dokonale chránené pred akoukoľvek formou expozície.

Hmotnosť
Tradične majú naše umývadlá a umývadlá hrúbky steny od 1,5 do 3 milimetrov. Sú preto oveľa ľahšie ako ekvivalentné výrobky vyrobené z iných materiálov.

Odolnosť voči teplu a chladu
Glazúry Alape sú vypaľované do ocele pri 830° C a odolávajú teplotným rozdielom -60 až +450 °C. Ani teplotné šoky - náhle účinky tepla alebo chladu, nemôžu poškodiť materiál.

Odolnosť voči kyselinám a chemikáliám
Glazúry Alape majú rovnakú odolnosť voči kyselinám ako sklo, čo znamená, že iba kyselina fluorovodíková môže trvalo poškodiť povrch. Základom sú oxidy tvarovania skla, ktoré sa počas procesu vypaľovania spájajú s oceľou a vytvárajú ochranný povlak.

Ľahko sa čistí a je hygienická
Vypálením glazúry sa vytvorí bezpórový povrch sklovito hladkej kvality, na ktorom sa neuchytia mikroorganizmy ani čiastočky nečistôt. Okrem toho sa povrch nenabíja staticky a nepriťahuje prach.

100% prírodná a recyklovateľná
Suroviny na oceľ a sklo sú dostupné vo veľkých množstvách. Používajú sa len prírodné materiály. Výroba umývadiel vyrobených z glazovanej ocele sa vykonáva pomocou ekologických výrobných procesov. Po skončení životnosti sú výrobky úplne recyklovateľné.

Záruka 25 rokov
Vďaka tomu že sú umývadlá Alape vyrobené z glazovanej ocele sú veľmi odolné a stále. Preto Alape ponúka na všetky tieto produkty predĺženú záruku na 25 rokov.

Príslušenstvo

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít