kielle - 50118600 / 1
kielle - 50118600 / 2
kielle - 50118600 / 3
kielle - 50118600 / 1
kielle - 50118600 / 2
kielle - 50118600 / 3

KIELLE Vega závesná zrkadlová skrinka, 2 dvierka, 600 x 154 x 730 mm, lesklá biela, 50118600

farba: lesklá biela
rozmery: 600 x 730 x 154 mm
materiál: drevotrieska, lakovaná s vysokým leskom
2x dvierka so zrkadlom
2x polica
pomalé dovieranie

50118600
4065305005545
75 ks
2 - 4 dni
137,19 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 171,49 €

Ušetríte: 34,30 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 137,19 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Nadčasová zrkadlová skrinka, vhodná aj pre malú kúpeľňu.
nadčasová zrkadlová skrinka, vhodná aj do menších kúpeľní
dostatok úložných priestorov
pomalé dovieranie
dodané už zmontované

Pohodlie kúpeľne vytvárajú jej jednotlivé prvky, ale aj celkový vzhľad a atmosféra miestnosti. Hladký design a praktickosť zrkadlovej skrinky kielle Vega by preto vo vašej domácnosti nemali chýbať.

Povedzte to designom
Kúpeľňa už dávno nie je iba miestom očisty. V moderných domácnostiach je to aj priestor na relaxáciu a oddych. Aby tento proces nebol ničím narušený, treba tiež starostlivo vyladiť samotný vzhľad miestnosti. Potom nebude náš zrak a mozog zamestnávať rušivý zmätok. Nadčasová zrkadlová skrinka kielle Vega dodá miestnosti ľahkosť a zároveň pomôže „ukryť“ hygienické nevyhnutnosti, ktoré však zostávajú poruke.

Praktickosť i krása
Zrkadlová skrinka kielle Vega je vhodná aj do menších kúpeľní, pretože pracuje s rozmermi 60 x 73 x 15 cm. Ponúka teda dostatok priestoru na všetko potrebné (kefky na zuby, zubné pasty, kozmetiku, lekárničku i hrebene alebo holiace strojčeky) a zároveň nezaberie príliš veľa miesta. Vovnútri zrkadlovej skrinky nájdete 2 police, na ktorých všetko ľahko a prehľadne usporiadate. Výhodou je tiež pomalé dovieranie dvierok, vďaka čomu znížite hluk, ale aj riziko rozbitia zrkadla.

Odolné materiály
Zrkadlová skrinka kielle Vega je vyrobená z kvalitnej drevotriesky, pričom povrchy sú lakované s vysokým leskom. Prednú stranu tvoria dvoje dvierka so zrkadlom. Materiál a spracovanie skrinky i zrkadla je prispôsobený potrebám kúpeľňového prostredia (vysoká vlhkosť, striedanie teplôt…), vďaka čomu zostane skrinka dlhodobo krásna. Vďaka univerzálnemu designu sa hodí do moderných, ale aj klasicky ladených kúpeľní.

Galerka so zrkadlom
farba: lesklá biela
rozmery: 600 x 730 x 154 mm
materiál: drevotrieska, lakovaná s vysokým leskom
2x dvierka so zrkadlom
2x polica
pomalé dovieranie

SÉRIA
KIELLE VEGA
VÝROBOK
skrinka zrkadlová
FARBA
biela lesklá
ŠÍRKA
600
VÝŠKA
730
HĹBKA
154
TYP MONTÁŽE
závesná
ZÁRUKA
2 roky

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít