kielle - 50018S60 / 1
kielle - 50018S60 / 1

KIELLE Vega závesná skrinka s umývadlom, 2 zásuvky, 608 x 451 x 522 mm, lesklá biela, 50018S60

umývadlo s 1 otvorom pre batériu, s prepadom
farba umývadla: biela
materiál umývadla: sanitárna keramika
rozmery skrinky: šírka 600 mm, hĺbka 460 mm
materiál skrinky: drevotrieska
predná strana lakovaná s vysokým leskom
bočné strany biely melamín
2 zásuvky
pojazdy zásuviek s pomalým dojazdom a systémom automatického dovretia
chrómové úchytky

50018S60
4065305005514
61 ks
2 - 4 dni
218,20 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 272,76 €

Ušetríte: 54,56 € (20%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 218,20 €

Špeciálna zľava pre Vás!

Tento produkt môžete nakúpiť so zľavou 5 %
Zadajte v košíku kód: LUXKUP5

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Maximálne praktická skrinka pod umývadlo kielle vo vysokom lesku
umývadlo je súčasťou skrinky
elegantná skrinka vo vysokom lesku
pomalý dojazd a systém automatického dovretia
dodané už zmontované
chrómové úchytky

Hľadáte spôsob, ako svoju kúpeľňu udržať krásnu a zároveň maximálne praktickú? Potom môže byť riešením skrinka pod umývadlo Kielle Vega, ktorá sa dodáva vrátane umývadla .

Všetko pohodlne po ruke
Veľkou prednosťou podumývadlovej skrinky kielle Vega je jej nadčasový tvar, ktorý poskytuje dostatok priestoru na uskladnenie základných hygienických potrieb, ktoré potom budete mať vždy po ruke, ale zároveň nebudú miestnosť opticky zahlcovať. Skrinka ponúka rozmery 600 × 460 × 550 mm (šírka × hĺbka × výška), vďaka čomu sa zmestí aj do menších kúpeľní. Práve tu totiž môže nezahltenosť vecami miestnosť opticky podporiť a zväčšiť.

2 zásuvky s dojazdom
Praktická stránka podumývadlovej skrinky je podporená aj hladko fungujúcimi zásuvkami. Pojazdy sú opatrené pomalým dojazdom a systémom automatického dovretia. Praktické je dlhé chrómované madlo, ktoré perfektne padne do ruky a obsluha zásuviek sa tak stane ešte príjemnejšou.

Kvalitný materiál a ľahká údržba
Umývadlová skrinka je designovaná tak, aby zvládla náročné kúpeľňové prostredie (časté striedanie teplôt, vlhkosť, kontakt s vodou). Pre korpus je využívaná drevotrieska, pričom predná strana je lakovaná s vysokým leskom, bočné strany sú potom biely melamín. Povrchy sa ľahko čistia, stačí ich zotrieť vlhkou handričkou bez chemikálií. Skrinka sa dodáva v zmontovanom stave.

Umývadlo ako čerešnička na torte
Skvelým počinom je aj ladiace umývadlo s jedným otvorom pre batériu a prepadom. Štýlovo aj tvarovo perfektne ladí s podumývadlovou skrinkou. Ako celok sa tento prvok teda stáva príjemnou estetickou dominantou . Umývadlo je vyrobené z kvalitnej sanitárnej keramiky, ktorá vďaka modernej technológii výroby zostáva krásne a hladké po dlhú dobu. Pre perfektnú funkčnosť aj estetické vyladenie odporúčame zaobstarať aj vodovodné umývadlové batérie kielle.

Skrinka vrátane umývadla s prepadom
umývadlo s 1 otvorom pre batériu, s prepadom
farba umývadla: biela
materiál umývadla: sanitárna keramika
rozmery skrinky: šírka 600 mm, hĺbka 460 mm
materiál skrinky: drevotrieska
predná strana lakovaná s vysokým leskom
bočné strany biely melamín
2 zásuvky
pojazdy zásuviek s pomalým dojazdom a systémom automatického dovretia
chrómové úchytky

SÉRIA
KIELLE VEGA
VÝROBOK
skrinka s umývadlom
FARBA
biela lesklá
ŠÍRKA
608
VÝŠKA
522
HĹBKA
451
TYP MONTÁŽE
závesná
ZÁRUKA
2 roky
ŠPECIÁLNA ZĽAVA
5%

KIELLE – zoznámte sa s hviezdou budúcnosti!

Značka Kielle je európskou značkou, ktorá sa nových výziev rozhodne nebojí. Je tu, aby dokázala, že aj vaša kúpeľňa môže mať parametre luxusných kúpeľov. Ukazuje všetkým, že aj kuchynské vybavenie môže byť elegantné a praktické.
Zakladatelia značky Kielle čerpali zo svojich mnohoročných skúseností v odbore sanitárnej techniky a starostlivo vybrali to najlepšie, čo trh ponúka. Vďaka tomu v ponuke Kielle nájdete inovatívne praktické produkty s ľúbivým designom a atraktívnou cenou.
Môžete si vybrať zo širokej škály vodovodných batérií, vaní, spŕch, kúpeľňových doplnkov, ovládacích tlačidiel alebo toaliet. Nechýba ani praktický inštalačný modul pre závesné toalety.
kielle.de/sk

Kvalita na prvom mieste

Kombinácia kvalitných materiálov, precízneho spracovania a inovatívnych technológií zaisťuje produktom Kielle vysokú odolnosť, ľahkú údržbu a dlhú životnosť. Ručné sprchy a sprchové sety sa môžu pochváliť niekoľkými praktickými funkciami, medzi nimi nechýbajú relaxačné alebo masážne prúdy vody. Obľúbený je tiež prúd vody pripomínajúci príjemný letný dáždik, ktorý vám zlepší náladu a uvoľní vaše zmysly.
Vybrané modely umývadiel, toaliet a vaní Kielle si môžete zvoliť aj s antibakteriálnou povrchovou úpravou, ktorá zvýši hygienický komfort a uľahčí vám upratovanie. Túto vrstvu môžete nájsť aj u vybraných modelov ovládacích tlačidiel Gemini.
Na všetky produkty Kielle sa môžete spoľahnúť teraz i za dlhé roky. A to oceníte nielen vo svojej kúpeľni, ale tiež v kuchyni.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít