Villeroy & Boch - 92520005 / 1
Villeroy & Boch - 92520005 / 2
Villeroy & Boch - 92520005 / 3
Villeroy & Boch - 92520005 / 4
Villeroy & Boch - 92520005 / 5
Villeroy & Boch - 92520005 / 1
Villeroy & Boch - 92520005 / 2
Villeroy & Boch - 92520005 / 3
Villeroy & Boch - 92520005 / 4
Villeroy & Boch - 92520005 / 5

VILLEROY & BOCH Como Shower páková drezová batéria s výsuvným výtokom, výška výtoku 120 mm, antracit, 92520005

Materiál: nerezová oceľ
Keramická kartuša s hladkým chodom
Rozsah otáčania: 120°
Uhol otvorenia páky: 25°
Výsuvný výtok, dĺžka hadice 1800 mm
Prietok prúdom Comfort: 12,6 l/min
Flexibilné pripojovacie hadice G 3/8, dĺžka 600 mm

92520005
4065467170617
45 dní
372,71 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 780,00 €

Ušetríte: 407,29 € (52%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 372,71 €

Špeciálna zľava pre Vás!

Tento produkt môžete nakúpiť so zľavou 5 %
Zadajte v košíku kód: LUXKUP5

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

Materiál: nerezová oceľ
Keramická kartuša s hladkým chodom
Rozsah otáčania: 120°
Uhol otvorenia páky: 25°
Výsuvný výtok, dĺžka hadice 1800 mm
Prietok prúdom Comfort: 12,6 l/min
Flexibilné pripojovacie hadice G 3/8, dĺžka 600 mm

SÉRIA
VILLEROY & BOCH COMO
VÝROBOK
batéria drezová
FARBA
antracit
MONTÁŽ
stojanková 1-otvorová
ZÁRUKA
2 roky
VÝTOK
otočný
OVLÁDANIE
páková
VYLOŽENIE VÝTOKU
212
VÝŠKA VÝTOKU
120
VÝŠKA BATÉRIE
183
VÝBAVA
výsuvný výtok
ŠPECIÁLNA ZĽAVA
5%

O značke Villeroy & Boch

Založená roku 1748 v srdci Európy, dnes značka svetového mena. VILLEROY & BOCH, firma s bohatou tradíciou, je od svojho počiatku spolutvorcom kultúry. Môže preto ponúknuť kvalitu a rozmanitosť, ktoré Vám budú potešením a inšpiráciou. Ich výrobky si vás získajú klasickou eleganciou, jedinečnosťou materiálov a tvarov inšpirovaných prírodou alebo mestskou uhladenosťou.
Objavte mimoriadnu šírku kúpeľňových kolekcií a ich štyri svety v štýle Classic, Country, Metropolitan a Easy. A nech je Váš štýl akýkoľvek, s VILLEROY & BOCH sa ich kultúra stane každodennou súčasťou Vášho domova. Meno VILLEROY & BOCH predstavuje prísľub. Prísľub výrobkov, u ktorých na prvý pohľad poznáte ich vynikajúcu kvalitu. To preto, že i v sebe menšom detaile spĺňa najvyššie nároky na materiál a estetiku. Formovaná hlboko zakorenenou kultúrou inovácie pretvára spoločnosť VILLEROY & BOCH mnohé vízie na skutočnosť.
Viac než 265 rokov histórie podniku totiž predstavuje skúsenosti a zručnosti, ktorým sa máločo vyrovná. Prejavujú sa vo výbere ušľachtilých materiálov i v poslednom skúmavom pohľade ich odborníkov. V náraze vzdorných keramických materiáloch odolných proti poškrabaniu, ktoré sa vyznačujú trvanlivosťou, jednoduchosťou údržby a vynikajúcimi hygienickými vlastnosťami. V nábytku, ktorý vyniká mimoriadnou kvalitou štruktúry a farebnosťou povrchov i precíznosťou prevedenia hrán a rohov. A v materiálových inováciách, ako sú TitanCeram alebo Quaryl®, ktoré otvárajú úplne nové možnosti ohľadne tvarovania sanitárnych výrobkov. V spojení s najmodernejšími výrobnými metódami vznikajú výrobky, ktoré Vás budú tešiť od prvého dňa a každý deň znovu.
villeroy-boch.eu

Dizajn. Váš nový spolubývajúci

Dokonale štýlový design charakterizuje značku VILLEROY & BOCH už odnedávna. S rokmi zdokonaleným citom pre trendy vytvára nezameniteľné kúpeľne, ktoré robia život krásnejším a komfortnejším. Krásny design v kúpeľni je dnes samozrejmosťou. Vytvára príjemnu atmosféru, pozýva k relaxácii a poskytuje priestor pre individuálny štýl. Vo VILLEROY & BOCH si uvedomili význam designu ako prvku pre vytváranie pohody veľmi skoro. Už viac než 100 rokov menia funkčné kúpeľne na štýlové obytné priestory – s nadčasovo modernými tvarmi a dizajnami, ktoré utvárajú súčasné trendy zariadenia kúpeľní. Navrhujú ich renomovaní svetoví dizajnéri a cenami ovenčení dizajnéri z ich vlastných radov.
Každá z kolekcií, či už sa vyznačuje puristickými tvarmi či elegantnými krivkami, má svoju vlastnú, nezameniteľnú tvár. Svojím vydareným spojením estetiky a funkcie, princípov udržateľnosti a komfortu uvádzajú už dlhé roky v nadšení poroty dizajnových súťaží na celom svete. Nechajte sa aj Vy nadchnúť tvarovo dokonalými kúpeľňovými kolekciami a prvotriednym designom, perfektne odrážajúcimi Váš štýl. Užite si svoje úplne súkromné okamžiky radosti a pohody – vo svojej kúpeľni od VILLEROY & BOCH.

Inovácia. Zoznámte sa, prosím

Výsledky výskumu VILLEROY & BOCH si môžete užívať každý deň: vďaka prepracovanosti do seba menšieho detailu dokážu inovatívne výrobky urobiť z každej minúty v kúpeľni číre potešenie. Mnohé, čo v kúpeľni už považujete za samozrejmosť, je výsledkom hľadania lepších riešení. S novými nápadmi, najmodernejšími technológiami a všetkým know-how sa im už celé desaťročia darí robiť kúpeľne stále komfortnejšími. Počínajúc príjemnými materiálmi, ako je Quaryl®, a inovatívnym designom ani zďaleka nekončiac. Od povrchu odpudzujúceho nečistoty až po WC s úsporným splachovaním nájdete vo VILLEROY & BOCH rad priekopníckych výrobkov, ktoré Vám dávajú bezstarostný pocit bezpečia.
Nároky na komfort a funkčnosť, na design a hygienu avšak rastú. A taktiež technika sa neustále vyvíja. Už dnes preto pracujú na tom, aby kúpeľňu pre Vás urobili ešte lepšiu a krajšiu. A tak Vám teraz môžu predstaviť jeden z najnovších výsledkov vývoja, TitanCeram. Skutočne kvalitný materiál, ktorý umožňuje výrobu pôsobivej subtílnej a pritom pevnej sanitárnej keramiky a vďaka tomu tiež úplne nové poňatie dizajnu. Zoznámte sa s početnými inováciami od VILLEROY & BOCH a vyrazte s nimi do budúcnosti kúpeľní.

Kvalita. Vaše každodenné potešenie

Už od roku 1748 je meno VILLEROY & BOCH zárukou najvyššej kvality a spoľahlivosti. Vďaka precíznemu remeslu, najmodernejším technológiám a prísnym normám akosti vytvárajú výrobky, ktoré aj po veľa rokoch fungujú rovnako ako prvý deň. A čo sa týka kvality ich výrobkov: cieľom je vždy dokonalosť. Prajú si, aby ste sa vo svojej kúpeľni VILLEROY & BOCH cítili dobre po dlhé roky. Preto nájdete širokú škálu spoľahlivých riešení, ktoré všetky majú jedno spoločné: prvotriednu kvalitu a mimoriadne dlhú životnosť. A tých dosahujú na základe všetkých skúseností, ale tiež vďaka novým nápadom, kontinuálnemu výskumu a prísnym kontrolám akosti. Výrobky tak od kontroly surovín až po expedíciu prechádzajú viac než 25 kontrolami.
Práce a prostriedky, ktoré na do nich vynakladajú, sa Vám vyplatia, veď kúpeľne sa rekonštruujú v priemere len každých 20 rokov. Náročnosť oceníte do posledného detailu v každodennej prevádzke. Prejavuje sa starostlivým spracovaním výrobkov a ich perfektným fungovaním. Poznáte ju na keramike, ktorá odpudzuje nečistoty a je odolná proti poškriabaniu, na ticho dovierajúcich zásuvkách a na veľa ďalších “vychytávkach“, ktoré robia z Vášho pobytu v kúpeľni ozajstné potešenie. Môžete si tak byť istý, že s každým výrobkom VILLEROY & BOCH si kupujete predmet trvalej hodnoty.

The Style of Villeroy & Boch

Štýl je niečo veľmi individuálne. Môže sa však Vaša osobitosť úplne prejaviť i v riešení kúpeľne? Vo VILLEROY & BOCH áno! Ponorte sa do nezameniteľných štýlov a nechajte sa inspirovať kreatívnymi nápadmi a riešeniami ich štylistov a návrhárov.
STEFAN NILSSON ⁄ TrendStefan vie už dnes, o čom budeme zajtra snívať. Najznámejší švédsky lovec trendov je stále na cestách a pátra po najnovších trendoch a fenoménoch z oblasti interiéru, dizajnu, módy, jedla a životného štýlu, aby sa s nami o tieto skúsenosti podelil. trendstefan.se/blog
PATRICK FREY ⁄ Nachádzať čo možno jednoduché, inteligentné riešenia pre problémy všedného dňa, tak znie krédo tohto produktového dizajnéra, ktorý navrhuje intuitívne a funkčné výrobky vysokej výtvarnej hodnoty, s ktorými sa človek jednoducho cíti dobre. patrick-frey.com
CHRISTIAN HAAS ⁄ Neprehliadnuteľnou obchodnou značkou dizajnéra je hravá harmónia minimalizmu a nezávislosti. Či už píše o porceláne, svetlách, nábytku alebo interiérových konceptoch – každý z jeho článkov hovorí príbeh, v ktorom sa odráža podstata výrobku. christian-haas.com
GESA HANSEN ⁄ S neprehliadnuteľnou záľubou v svetlom dreve navrhuje nemecko-dánska dizajnérka prekrásny nábytok v škandinávskom štýle. Pre VILLEROY & BOCH navrhla táto dušou i sídlom Parížanka exkluzívnu farebnú koncepciu, s ktorou získavajú kúpeľne osobitý charakter. gesahansen.com

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít