Duravit - 27035000701 / 1
Duravit - 27035000701 / 2
Duravit - 27035000701 / 3
Duravit - 27035000701 / 4
Duravit - 27035000701 / 1
Duravit - 27035000701 / 2
Duravit - 27035000701 / 3
Duravit - 27035000701 / 4

DURAVIT White Tulip voľne stojace umývadlo bez otvoru, bez prepadu, priemer 500 mm, výška 900 mm, biela, s povrchom WonderGliss, 27035000701

brúsené
bez prepadu
bez plochy pre batériu
s otvorom pre pripojenie v podlahe
vrátane upevnenia
vrátane sifónu
vrátane keramickej krytky odtoku
vrátane montážneho príslušenstva

27035000701
4063382015433
26 dní
2 207,99 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 3 816,00 €

Ušetríte: 1 608,01 € (42%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 2 207,93 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

brúsené
bez prepadu
bez plochy pre batériu
s otvorom pre pripojenie v podlahe
vrátane upevnenia
vrátane sifónu
vrátane keramickej krytky odtoku
vrátane montážneho príslušenstva

SÉRIA
DURAVIT WHITE TULIP
VÝROBOK
umývadlo voľne stojace
FARBA
biela
POVRCHOVÁ ÚPRAVA
WonderGliss
OTVOR PRE BATÉRIU
bez otvoru
PREPAD
bez prepadu
VÝŠKA
900
ZÁRUKA
2 roky
MATERIÁL
keramika
TVAR UMÝVADLA
atypické
okrúhle
PRIEMER
500

O značke Duravit

Duravit je popredný nemecký výrobca kvalitnej sanitárnej keramiky charakteristickej najmä svojím rozmanitým dizajnom a špičkovou kvalitou. V tejto oblasti značka Duravit udáva trend, čo zaručuje aj ich dlhotrvajúca spolupráca s poprednými architektmi a dizajnérmi ako sú Philippe Starck, Christian WernerMatteo ThunKurt Merki Jr., EOOS, Cecilie Manz alebo Sieger Design. Ich výrobky predstavujú spojenie krásnych tvarov a línií pri zachovaní maximálnej funkčnosti. Ich odvážnosť pri navrhovaní sanitárnej keramiky si vyslúžila mnoho medzinárodných ocenení za dizajn, ktorý nikdy nevytvárajú na úkor praktickosti. Snažia sa vnášať pocity z dovolenky priamo do kúpeľne a vytvárať produkty, ktoré robia z kúpeľňového priestoru miesto na odpočinok, a tak na rozdiel od spomienok na dovolenku, ktoré časom vyblednú, produkty značky Duravit tu budú stále a vy si môžete vychutnávať svoju osobnú oázu každý deň. Súčasťou kvalitných produktov ponúkaných spoločnosťou Duravit je aj kúpeľňový nábytok, ktorý sa stáva čoraz častejšie neodmysliteľnou súčasťou ich sanitárnej keramiky. Okrem skutočne kvalitného vyhotovenia nábytku, ktoré nepodlieha kúpeľňovej vlhkosti, sa môžu pochváliť aj premysleným stvárnením nenáročným na údržbu. Nábytok vyžaruje prírodné teplo, ktoré je v kúpeľniach viac ako žiadané.
duravit.cz

Tradícia a región, ktorý stojí za značkou Duravit

Tradícia značky Duravit
Dokonca aj spoločnosť, ktorá nastavila veľké precedensy začínala ako "malá spoločnosť". Všetko začalo v Hornbergu, Nemecko v roku 1817, keď Georg Friedrich Horn postavil závod na výrobu hrnčiarskeho tovaru, ktorý bol spočiatku výhradne zameraný na produkciu kameninového riadu. V roku 1956 sa výroba rozvinula z kameninového riadu, na výrobu keramiky a zároveň sa produktové portfólio rozšírilo o sanitárnu keramiku. To bol základný kameň budúceho úspechu a taktiež bolo svetu sanitárnej keramiky predstavené nové meno: Duravit. Dnes, Duravit AG pôsobí na medzinárodnej úrovni, zahrňujúcej 10 výrobných závodov a počet zamestnancov presahuje 5 000, celosvetovo.

Región za značkou Duravit
Jeden zo zdrojov ohromnej sily značky Duravit, je jej hlboké prepojenie s regiónom Čierneho lesa. Preto je tiež Duravit partnerom a sponzorom národného parku Čierny les. Veľká prírodná rezervácia, ktorá je zároveň najväčším nemeckým prírodným parkom. Dodatočne Duravit robí všetko potrebné, aby boli maximálne chránené prírodné elementy ako je voda, vzduch a pôda. Proces začíná výrobnými metódami, ktoré zaručujú šetrné zaobchádzanie so zdrojmi - efektívne využitie vody a spätného využitia tepla. Výsledkom sú aj produkty, ktoré sami o sebe šetria vodu.
Všetky nové produkty, ktoré Duravit vyrába, sú zárukou šetrného zaobchádzania s prírodnými zdrojmi. Duravit AG je certifikovaným výrobcom podľa normy ISO 14001, zaisťujúcej ochranu životného prostredia.

Kvalita zaistená “ručnou výrobou”
I keď žijeme v ére high-tech technológií a automatizácie, tak kvalita produktov, ktoré majú vysoký nárok na dizajn a funkčnosť, je závislá na ľudskej zručnosti. Vďaka týmto vysokým štandardom je zručnosť zamestnancov Duravitu na veľmi vysokej úrovni. To sa týka nielen výroby sanitárnej keramiky, ale aj ostatných oborov.

Dizajn a udržateľnosť. Značka Duravit.

Dizajnová značka Duravit
Ako sa vlastne rozpozná dobrý dizajn? Veď individuálny vkus môže byť veľmi rozdielny. Avšak, určité atribúty slúžia ako benchmark a kvalifikujú inováciu.
Po prvé, Duravit je pyšným držiteľom veľkého počtu medzinárodných, dizajnových ocenení. Tieto ceny boli udelené za odvážny dizajn, ktorý sa stal za posledné roky puncom Duravitu.
Po druhé, sú tu dizajnéri sami. Každý dizajnér je špecialistom vo svojom obore - popredný globálny inovátor s vrodeným zmyslom pre dobrý dizajn. Dobrý dizajn, tak ako ho vidí Duravit a jeho dizajnéri, nikdy nie je na úkor funkčnosti - nikoho nezaujíma "dizajn bez funkčnosti".
A po tretie? Ste to Vy, užívatelia kúpeľne a Vaše vlastné potreby a požiadavky. Vďaka neustálemu dialógu s obchodnými partnermi, sa Duravitu darí naplňovať tieto potreby a požiadavky, pomocou dizajnu produktov. Zjednodušene, Duravit vie rozpoznať dobrý dizajn kúpeľne, ktorý uspokojí každý vkus.

Duravit a udržateľnosť
V dnešnej dobe všetci hovoria o zodpovednosti voči životnému prostrediuí - prax, ktorú Duravit zvládol vďaka volbe materiálov, technologických aplikácií a výrobných metód. Udržateľnosť je dôvodom, prečo Duravit stále pracuje so sanitárnou keramikou, materiálom, ktorý sa používal už 8000 rokov pred Kristom. Dnes sú pri výrobe sanitárnej keramiky Duravit používané rovnaké materiály – íl, kaolín, živec, a piesok – súboru prírodných substancií. Fúzia, medzi šetrnou technológiou výroby a výsledkami až pedantského riadenia kvality, ktoré sú vysoko fungujúce a dlhodobé.
Ingrediencie, ktoré v Duravite určujú život v kúpeľňi sú - udržateľné materiály, moderná odborná znalosť a predvídavosť, rozoznávanie toho, čo bude dôležité zajtra, so zmyslom pre krásu a zodpovednosť.

V Hornbergu, v Meissene – vlastne všade na svete.

Medzinárodné meradlo značky Duravit
V dobe, keď je svet menší každým dňom, nie je až takou zvláštnosťou, mať výrobné závody a vzorkovne po celom svete. Duravit Vás môže privítať vo svojich showromoch v Paríži, Šanghaji alebo Manhattane.
Na druhej strane nemusíte byť práve v týchto metropolách, aby ste nazreli do sveta Duravitu. Duravit Design Centrum v Hornbergu - priamo v srdci Čierneho lesa – ponúka veľmi autentický zážitok. Duravit Design Centrum, navrhnuté Philippom Starckom, ponúka ukážku kúpeľní, históriu budovy a dizajnové variácie na ploche viac ako 1500 m2.
Ďalšou možnosťou je navštíviť vzorkovňu Duravit v Meissene, kde na ploche 600 m2 zistíte všetko, čo ste chceli vedieť produktoch Duravit pre kúpeľne a wellness. Obidve vzorkovne majú niečo spoločné: ponúkajú Vám možnosť vytvoriť si vlastnú Duravit kúpeľňu snov. Naviac môžete produkty sami vyskúšať.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít