Franke - 115.0392.357 / 1
Franke - 115.0392.357 / 1

FRANKE FG 0392.031 Maris páková drezová batéria s vyťahovacou koncovkou s prepínaním, výška výtoku 259 mm, chróm, 115.0392.357

prevedenie: chróm
páková zmiešavacia
tlaková
keramická kartuša
montážny otvor s priemerom 35 mm
otočná o 360°
s vyťahovacou koncovkou s perlátorom
opletená sprchová hadica, dĺžka 150 cm
s prepínaním sprcha/prúd
pripojovacie hadičky hadičky, dĺžka 44 cm

115.0392.357
7612981688585
2 ks
2 - 4 dni
260,00 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 289,00 €

Ušetríte: 29,00 € (10%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 260,00 €

Špeciálna zľava pre Vás!

Tento produkt môžete nakúpiť so zľavou 5 %
Zadajte v košíku kód: LUXKUP5

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

prevedenie: chróm
páková zmiešavacia
tlaková
keramická kartuša
montážny otvor s priemerom 35 mm
otočná o 360°
s vyťahovacou koncovkou s perlátorom
opletená sprchová hadica, dĺžka 150 cm
s prepínaním sprcha/prúd
pripojovacie hadičky hadičky, dĺžka 44 cm

SÉRIA
FRANKE FG
VÝROBOK
batéria drezová
FARBA
chróm
MONTÁŽ
stojanková 1-otvorová
ZÁRUKA
2 roky
VÝTOK
otočný
OVLÁDANIE
páková
VYLOŽENIE VÝTOKU
234
VÝŠKA VÝTOKU
259
VÝŠKA BATÉRIE
395
VÝBAVA
2 prúdy
výsuvný výtok
ŠPECIÁLNA ZĽAVA
5%

FRANKE - švajčiarska firma svetového rozsahu.

História firmy FRANKE začala pred viac ako 100 rokmi v švajčiarskom meste Rorschach, kde Hermann Franke založil remeselnícku dielňu na spracovanie plechu "Spenglerei Hermann FRANKE". V 30. rokoch minulého storočia sa firma presťahovala do Aarburgu, kde je aj dnes sídlo FRANKE Group. Vo Švajčiarsku je tiež jeden z najväčších a najmodernejších závodov koncernu FRANKE. Dnes je FRANKE skupinou s globálnym rozsahom, ktorá zahŕňa 72 firiem na 5 kontinentich a zamestnáva takmer 9200 pracovníkov. V každej fáze výroby a distribúcie, bez ohľadu na zemepisnú šírku, sú pre spoločnosti združené vo FRANKE Group základom spoločné hodnoty, vyplývajúce zo švajčiarského pôvodu. Na českom a slovenskom trhu pôsobí FRANKE od roku 1993 a za túto dobu sa stala jedným z najvýznamnejších dodávateľov kuchynských drezov, drezových batérií, odpadkových košov, odsávačov pary a v posledných rokoch aj vstavaných spotrebičov. FRANKE stavia na kvalitu, univerzálnu funkčnosť, nadčasový design a inovatívne technológie.
franke.sk

Objavte čaro kuchýň značky FRANKE

Ako si predstavujete svoju vysnívanú kuchyňu? Prevažujú v nej prvky z pochrómovanej ocele? Alebo je skôr decentná s kamennou povrchovou úpravou? Budete v nej variť pre jednu osobu, dve alebo dvadsať osôb? V spoločnosti Franke sú presvedčení, že každá kuchyňa má byť rovnako jedinečná ako jej majiteľ. Má byť príjemným miestom, kde bez obmedzení varíte, vychutnávate si jedlo, zabávate sa, oslavujete... možností využitia je veľa. A práve preto vo Franke chcú doviesť vašu kuchyňu do dokonalosti – od drezu cez vodovodnú batériu až po rúru na pečenie. K službám od rána do noci, úplne každý deň.

Nadšenie pre krásu

Základom krásneho vzhľadu sú materiály, ktoré vyberajú pre riešenia do kuchyne. Či sa jedná o špičkovú nerez (chrómniklová oceľ), moderný fragranit a tectonite alebo keramiku, každý materiál pre vás je starostlivo vyberaný a zdokonaľovaný, a tak vám uľahčuje správnu voľbu.

Perfektne premyslené

Predstavte si kuchyňu, v ktorej by všetko fungovalo v dokonale prepojenom celku, vyzeralo by to skvele a plnilo účel. Kuchyňu, v ktorej je každý prvok dôkladne premyslený, aby ste si mohli každý deň užívať ešte viac. Presne táto predstava sa skrýva za dizajnom kuchynských systémov spoločnosti Franke. Neúnavne pracujú na tom, aby ich riešenia prinášali do kuchýň dokonalú rovnováhu štýlu, pohodlia a funkčnosti.

Dokonale univerzálne

Ste minimalisti? Alebo sa vám viac páčia odvážnejšie farby a tvary? V spoločnosti Franke nenájdete len čierno-biele riešenia. Na výber ponúkajú bohatý sortiment štruktúr, farieb a materiálov, vďaka ktorému si kuchyňu môžete zariadiť podľa vlastných predstáv a tak, aby zapadla do vášho štýlu.

Perfektne pokrokové

Už viac ako 100 rokov sú výrobky a služby Franke neprestajne zlepšované a inovované. Vďaka tejto dlhej ceste a skúsenostiam, ktoré na nej získali, dokážu navrhovať a vytvárať riešenia a výrobky pre kuchyne, ktoré svojou kvalitou vynikajú každý deň vo viac ako 100 miliónoch domácností po celom svete.

Neuveriteľne pôsobivé

Pri navrhovaní svojich výrobkov a systémov dbajú nielen na krásu, ale aj na jednoduchosť používania. Starostlivo vyberané materiály a najpokrokovejšie metódy výroby zaručujú, že kuchyňa vám bude dlho slúžiť.

Krása tradície

Spoločnosť Franke bola založená v roku 1911 a jej základným kameňom sa stalo presné technické vyhotovenie a tradičné remeselné majstrovstvo. Ani o 100 rokov neskôr na tieto princípy a stavebné základy nezanevreli. Napriek tomu, že niektoré veci sa nemenia, vo Franke sú hrdí aj na svoju prispôsobivosť: neustále hľadajú nové spôsoby, ako vyhovieť meniacim sa potrebám a životnému štýlu zákazníkov. Vďaka tejto kombinácii povedomia o tradičných postupoch a orientácie na budúcnosť sa stali najväčším výrobcom kuchynských drezov na svete.

Poslaním je vytvárať krásu

Spoločnosť Franke je spoločnosťou pre ľudí. Ich poslaním inšpirovať a nadchýnať vás. Vytvárajú preto riešenia, ktoré vám vyčaria úsmev na tvári a dodajú pocit, že ste výnimoční. Vo Franke vám chcú ponúkať výrobky, ktoré skutočne skvalitnia váš život a tento cieľ ich motivuje k vytváraniu krásy.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít