Hansgrohe - 28272000 / 1
Hansgrohe - 28272000 / 2
Hansgrohe - 28272000 / 1
Hansgrohe - 28272000 / 2

HANSGROHE Isiflex sprchová hadica 125 cm, chróm, 28272000

vysoko kvalitná umelohmotná hadica
jednoducho čistiteľný plastový povlak
dĺžka hadice: 125 cm
otočný spoj zabraňuje zapleteniu hadice
odolná proti zlomení
kuželová matica na oboch koncoch
závit prívodov: G 1/2

28272000
4011097314013
24 dní
20,88 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 34,80 €

Ušetríte: 13,92 € (40%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 20,88 €

Špeciálna zľava pre Vás!

Tento produkt môžete nakúpiť so zľavou 5 %
Zadajte v košíku kód: LUXKUP5

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

vysoko kvalitná umelohmotná hadica
jednoducho čistiteľný plastový povlak
dĺžka hadice: 125 cm
otočný spoj zabraňuje zapleteniu hadice
odolná proti zlomení
kuželová matica na oboch koncoch
závit prívodov: G 1/2

SÉRIA
HANSGROHE SPRCHOVÉ HADICE
VÝROBOK
sprchová hadica
FARBA
chróm
ZÁRUKA
2 roky
MATERIÁL
plast
DĹŽKA SPRCHOVEJ HADICE
1250
ŠPECIÁLNA ZĽAVA
5%

O značke Hansgrohe

"Made by Hansgrohe" znamená tiež: "Navrhnuté pre život". S nemeckým inžinierstvom a pohľadom na detaily Hansgrohe vyvíja inovatívne produkty, technológie a funkcie s dlhou životnosťou už takmer 120 rokov.
Ak máte radi pekný dizajn v kúpeľni a kuchyni a kladiete dôraz na excelentnú kvalitu, ste na správnej adrese. Prémiové výrobky do sprchy, kúpeľne a kuchyne nájdete v hojnom zastúpení v spoločnosti Hansgrohe. Čo sa ku vám hodí? Zoznámte sa so širokým sortimentom: armatúry pre umývadlo, sprchu, vaňu. Sprchy, ako sú ručné sprchy a hlavové sprchy a sprchovacie systémy. Výrobky do kuchyne, ako sú kuchynské armatúry, kuchynské drezy a kombinácie drezu a zmiešavacej batérie.
Nechajte sa nakaziť vášňou pre vodu! V spoločnosti Hansgrohe robia všetko pre to, aby boli vaše stretnutia s vodou krajšie a zmyselnejšie. Pretože vedia, ako radi sa sprchujete, kúpete, umývate riady, keď emocionálny dizajn lichotí oku a telu, dobre padne do ruky a rozmaznáva zmysly. Hansgrohe to je moderný dizajn a osviežujúce výrobky vysokej kvality.
hansgrohe.sk

Značková kvalita Hansgrohe pri batériách a sprchách

Čo si vlastne predstavujeme pod pojmom prémiová alebo značková kvalita? Pre Hansgrohe to znamená tú najvyššiu kvalitu tvarom i funkciou. Aby ste boli s výrobkami dlho šťastní a spokojní. Prísne smernice a testy vo vývoji a výrobe sú samozrejmosťou. Vysokú kvalitu naviac opakovane potvrdzujú nezávislé testovacie inštitúty. Na Hansgrohe sa môžete spoľahnúť.

Hansgrohe dodáva značkovú kvalitu od roku 1901
Pri slove „kvalita“ nás najskôr napadnú vysoko kvalitné výrobky. Tie u nás dostanete, o tom niet pochýb. Dodávame iba vynikajúce materiály vhodné pre pitnú vodu, ktoré sú odskúšané dlhodobými testami. Skupina Hansgrohe však pod pojmom „kvalitná práca“ rozumie ďaleko viac. Svoje chápanie kvality založila na štyroch nosných pilieroch: kvalite produktu, kvalite designu, kvalite výroby a kvalite služieb.
Naše merítka sú nastavené vysoko. To si cenia naši zákazníci po celom svete aj naši partneri v oblasti realizácií projektových činností. Výrobca batérií a spŕch zo Schwarzwaldu sa nie náhodou stal jednou z popredných svetových firiem v oblasti sanity a designovým lídrom vo svojom obore.

Štvorrozmerný pojem kvality v Hansgrohe
Kvalita výrobkov – spoľahnite sa na bezpečné a stabilné výrobky, ktoré sú vyvíjané tak, aby mali dlhú životnosť. Kvalita Hansgrohe znamená tiež užívateľsky prívetivé ovládanie, inteligentnú funkciu, jednoduchú inštaláciu a technológie so skutočnou pridanou hodnotou pre Vás.
Kvalita designu – Excelentný design pretrvá i rýchlo sa meniace trendy. To znamená, že ich nadčasové kúpeľňové výrobky budete radi používať veľa rokov. Kvalita designu u Hansgrohe vždy znamená vnútornú a vonkajšiu krásu. Dokladom je mnoho vyznamenaní a cien za design.
Kvalita výroby – vo výrobe vsádza Hansgrohe na vybrané materiály, pokročilé technológie a precíznosť spracovania. Ale tiež na ochranu životného prostredia, účinné využívanie zdrojov a dobré pracovné podmienky pre zamestnanca. Výrobky, ktoré sú vyrábané takto udržateľne a kvalitne, si môžete kúpiť s dobrým svedomím.
Kvalitné služby – sú Vám vždy k dispozícii. Stretnite sa s nimi na veľtrhoch a akciách alebo si príďte prezrieť batérie a sprchy naživo v Akadémiách Hansgrohe. A taktiež sa Vám bude hodiť vysoká odborná úroveň našich remeselných a obchodných partnerov.
U sanitárnych výrobkov je dôležitá bezpečnosť, hygiena a prvotriedné funkcie. Hansgrohe preto poveruje nezávislé skúšobné a certifikačné spoločnosti na celom svete, ako sú napr. TÜV alebo DVGW, testovaním napríklad v oblasti ochrany pred oparením či ochrany pitnej vody, v oblasti úspor vody a energie alebo v oblasti bezpečného ovládania elektroniky. Značkový výrobca tak podtrhuje svoje vysoké nároky, ktoré kladie na kvalitu a ochranu spotrebiteľov a životného prostredia.

Ocenený design pre kúpeľňu a kuchyňu

Výrobky prémiovej značky Hansgrohe sú nadčasové, krásne a vysoko funkčné: dôkazom toho je nespočetne ocenení za design a kvalitu. Ceny, ktoré skupina Hansgrohe každoročne získava od medzinárodných odborných porôt, zaisťujú jej designové prvenstvo v sanitárnom sektore. Za históriou úspechu stojí tiež dlhoročná spolupráca so štúdiom Phoenix Design.

Vývoj výrobkov u Hansgrohe vychádza z Vašich potrieb - z priania väčšieho pôžitku pri sprchovaní a kúpaní i viac pohodlia v kuchyni. Design batérií a spŕch preto nie je u Hansgrohe samoúčelný: s modernými a súčasne nadčasovými značkovými výrobkami si vytvoríte Vašu osobnú wellness kúpeľňu a uľahčíte si prácu v kuchyni. Najvyššia kvalita a design, ktorý pretrvá rýchlo sa striedajúce módne trendy, sú základom našich produktových inovácií.

Preto úzko spolupracujeme s designérmi s medzinárodným renomé a spoločne vyvíjame výrobky, u ktorých sa estetika a funkčnosť spájajú v jeden celok. Phoenix Design už 30 rokov určuje tvár značky Hansgrohe. Títo kreatívci zo Stuttgartu totiž exkluzívne navrhujú všetok sortiment spŕch a batérií kvalitnej značky zo Schwarzwaldu. Phoenix Design a Hansgrohe spoločne pracujú na inteligentnej súhre designu, funkcie a pohodlia, skrátka: na užívateľskej prívetivosti. Štúdio Phoenix Design navrhlo behom týchto desaťročí všetky kľúčové výrobky pre značku Hansgrohe. Výrobky, ktoré majú vizuálne i technicky dlhú životnosť. Na internetových stránkach skupiny Hansgrohe sa môžete zoznámiť s ďalšími témami venovanými dobrému designu kúpeľní.

Medzinárodný úspech s tradíciou a inováciou

Spoločnosť Hansgrohe bola založená v roku 1901. Od tej doby je Schwarzwald studňou nápadov. A od tejto doby sú kúpeľňový inovátori svojej doby tradične o krok popredu. Či už je to dostupná ručná sprcha, nástenná tyč alebo páková batéria - všetko o týchto zaujímavých vynálezoch sa dozviete na nasledujúcich riadkoch. Mnoho z nich sa stalo medzinárodnými míľnikmi v oblastí kúpeľní.

Sprcha Hansgrohe Selecta: klasika, ktorá oslávila už 50 rokov
V roku 1968 bola v Schwarzwalde do života uvedená sprcha Selecta, ktorá od tejto chvíle doby premieňala každý kúpací deň na zážitok v mnoho rodinách. Prepínanie medzi mäkkým a tvrdým sprchovým prúdom bolo vtedy niečo úplne nové. Stačilo jedno otočenie pri výtoku a starostlivosť o telo bola hneď väčšia zábava. Sprcha sa tak rýchlo stala miláčikom zákazníkov.
Dodnes je “Selecta“ pre mnohých stelesnením ručnej sprchy. Bola veľmi moderná a odpovedala duchu vtedajšej doby: optimálna funkcia, hranatý design, celkový technický vzhľad. Spoločnosť Hansgrohe tu po prvý krát spojila plexisklo na rukoväti a sprchovej hlavici s pochromovanými časťami. Lom svetla na nerozbitnom plastovom materiáli zosiloval kovový efekt.
Selecta je neporaziteľným predajným bestsellerom skupiny Hansgrohe. S viac než 30 miliónov predaných kusov sa stala hospodárskym zázrakom. A prekonala dokonca VW chrobáka, ktorý bol s zhruba 21,5 miliónov kusov najpredávanejším automobilom na svete (do roku 2002). V roku 1968 se predalo 70 000 kusov Selecty, o tri roky neskôr to bolo už 606 000. Za skutočnosť, že sa stala takým predajným hitom, vďačí tiež boomu kúpeľní na konci šesťdesiatych rokov.

Výskum a nové objavy sú hnacou silou Hansgrohe
Vynález sprchy Selecta 1968 bol šťastnou príhodou v histórii kúpeľní, nie však náhodou. Know-how a radosť z inovácií totiž v Hansgrohe siaha hlboko do histórie, presnejšie povedané do doby pred takmer 120 rokmi. Názov značky je od tej doby spájaný s vysokou kvalitou, a to má dobré dôvody. Už zakladateľ spoločnosti Hans Grohe mal toľko dobrých nápadov, že zásadným spôsobom spoluvytváral históriu vývoja súkromých kúpeľní. Jeho remeselné umenie a cit pre dizajn po dlhé desaťročia určovali štýl a dodnes obohacuje ľudí na celom svete.

Mnohonásobne patentované potešenie z vody pre Vás
Ak si dnes kupujete vysoko moderný výrobok do kúpeľne alebo kuchyne prémiovej značky Hansgrohe, profitujete z týchto nazbieraných skúseností. Skupina Hansgrohe je naviac popredným inovátorom v obore. Tato skutočnosť sa odráža v mnohokrát ocenenom dizajne, nespočetnom množstve patentov a zaujímavých technológiách budúcnosti. So svojimi skúsenosťami sa totiž stále pozerá dopradu. Pre Vás ako spotrebiteľov to znamená, že sa každý deň môžete tešiť z tvarovo krásnych, uživateľsky prívetivých a často úsporných výrobkov, ktoré dlho skvele fungujú. A tiež zo špičkového servisu, napríklad s komplexným poradenstvom a dlhodobo dostupnými náhradnými dielmi.

Trvale udržateľná produktivita s angažovanosťou a zodpovednosťou

Keď si človek kúpi sprchu alebo batériu Hansgrohe, môže si býť istý, že si kúpil krásny výrobok s dlhou životnosťou. V samotnom výrobku sa však skrýva omnoho viac: od prvého nápadu až po balenie nenecháva skupina Hansgrohe nic na náhodu. Pri výrobe šetria zdroje, a to hlavne na pracoviskách, kde je ústredným bodom človek. A politika spoločnosti? Výhľadovo férová.

Skupina Hansgrohe: trvale úspešná - taktiež pre Vás
Prémiová značka Hansgrohe pochádza z firmy, ktorá svoju ekonomickú činnosť stavia na trvalej udržateľnosti. Záväzky v dlhodobom horizonte a zodpovedné jednanie: to sú piliere medzinárodného úspechu skupiny Hansgrohe. Konkrétne:
Zodpovedné podnikanie. Hansgrohe vo svojich pobočkách myslí a jedná udržateľne. To platí pre všetky výrobné procesy a tiež pre ohľaduplné zaobchádzanie so zamestnancami a zdrojmi.
Vedenie spoločnosti. V agende spoločnosti Hansgrohe majú výrazné úspechy najvyššiu prioritu. V rámci celej spoločnosti všetci pracujú na harmonickom spojení ekonomiky, životného prostredia a spoločnosti.
Spoločenská angažovanosť. Hansgrohe sa angažuje nad rámec svojich ekonomických záujmov. Intenzívne podporuje sociálne a ekologické projekty.

Aké výhody to prináša Vám ako zákazníkovi?
Váš kúpeľňový alebo kuchynský výrobok Hansgrohe bol vyrobený ekologicky a v sociálne zodpovednom prostredí. Vo Vašej domácnosti bude fungovať spoľahlivo a čo možno najúspornejšie. Je veľmi kvalitný a jeho životnosť je dlhá. Vaše rozhodnutie pre Hansgrohe Vám prinesie dobrý pocit.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít