Steinberg - 1601000S / 1
Steinberg - 1601000S / 2
Steinberg - 1601000S / 1
Steinberg - 1601000S / 2

STEINBERG 160 páková umývadlová batéria s odtokovou súpravou s tiahlom, výška výtoku 95 mm, matná čierna, 1601000S

odtoková súprava s tiahlom G 1 1/4
keramická kartuša
perlátor Neoperl
prietok pri 3 baroch: 12 l/min
vyloženie výtoku 120 mm
flexi pripojovacie hadičky G 3/8

1601000S
4250481553816
4 ks
3 - 5 dní
390,00 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 600,00 €

Ušetríte: 210,00 € (35%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 390,00 €

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

odtoková súprava s tiahlom G 1 1/4
keramická kartuša
perlátor Neoperl
prietok pri 3 baroch: 12 l/min
vyloženie výtoku 120 mm
flexi pripojovacie hadičky G 3/8

SÉRIA
STEINBERG 160
VÝROBOK
batéria umývadlová
FARBA
čierna matná
MONTÁŽ
stojanková 1-otvorová
ZÁRUKA
2 roky
VÝTOK
pevný
OVLÁDANIE
páková
ODTOKOVÁ SÚPRAVA
s tiahlom
VYLOŽENIE VÝTOKU
120
VÝŠKA VÝTOKU
95
VÝŠKA BATÉRIE
163

O značke Steinberg

Kvalita ako opak náhody. Už od roku 2002 nemecký výrobca Steinberg so sídlom Düsseldorfe vyrába nádherne tvarované batérie, vysoko kvalitné horné sprchy a štýlové kúpeľňové doplnky. Masívna mosadz, vysoko kvalitné technické funkcie a prevedenie, ktoré neustále držia krok s meniacimi sa trendami, je základným cieľom výrobcu. Zákazníkov presviedčajú o tom funkčnosťou, jemným vzhľadom a rozpoznateľným dizajnom. Každá batéria vyvinutá a vyrobená spoločnosťou Steinberg je premyslená a otestovaná do posledného detailu.
Pre svoje vlastné výrobky majú veľmi vysoké požiadavky na ergonómiu, funkčnosť a kvalitu použitých materiálov. Nie je to založené iba na interných dizajnéroch. Tiež spolupráca s medzinárodnými dizajnérmi formuje vzhľad kolekcií Steinberg. Vďaka tomu boli ich batérie ocenené renomovanými cenami za dizajn. V spoločnosti majú na pamäti jasný cieľ. Zákazník by mal z produktov Steinberg dostať nielen čo najviac týkajúc sa použiteľnosti, ale potešenie by malo trvať aj dlho. Preto sa kladie veľký dôraz na estetiku a spoľahlivosť výrobkov. Avantgardné, kubistické, futuristické: dizajn batérií Steinberg púta pozornosť.
V dnešnej dobe sa armatúra stala najdôležitejším štýlovým prvkom v kúpeľni i v sprche. Batérie v charakteristickom štýle Steinberg sú vnímané ako jedinečné, hlavne vďaka minimalistickým formám moderných kúpeľní a umývadiel. Každá batéria Steinberg dodá kúpeľni nádheru a ukáže Váš dobrý vkus - svedčí o Vašom životnom štýle a osobnosti.
steinberg-armaturen.de

Značka Steinberg - pocta Vášmu životnému štýlu

Výrobky Steinberg Vás majú inšpirovať k tomu, aby ste vyjadrili svoju osobnosť aj v kúpeľni, a tým ju oslobodiť od toho, aby bola iba úžitkovým zariadením. Dizajny, so všetkou svojou individualitou, sú vyrobené tak, aby obsahovali nadčasové kontúry a v návrhoch boli zohľadnené aj tradičné prvky. To je to, čo udržuje výrobky Steinberg dlho aktuálne.
Každý produkt bol navrhnutý a vyvinutý pre bezchybnú funkčnosť počas jeho celej životnosti vďaka kvalitným technickým komponentom a pre pohodlné používanie. Vďaka prvotriednym materiálom ako je masívna mosadz a tvrdené sklo sú všetky výrobky dokonalé na dotyk.

Prečo Steinberg?

V spolupráci s poprednými designérmi spoločnosť Bette neustále posúva limity pre originálnu tvorbu na poli kúpeľňovej sanity a spracovania titánovej ocele. Mnoho vytvorených produktov sprostredkováva slobodu pri tvorbe individuálnych návrhov, ktoré sú esteticky uchopené novo a zároveň si uchovávajú všetky praktické a funkčné vlastnosti. O tom, že cesta spoločnosti Bette vedie správnym smerom, svedčí aj množstvo prestížnych ocenení. Medzi hlavné patrí: Red dot design award, German Design Award, Interior Innovation Award či Design Plus Award a ďalšie.

Made in Germany - už viac ako 18 rokov

Spoločnosť STEINBERG bola založená v roku 2002 a už viac ako 18 rokov vyrába batérie, horné sprchy a kúpeľňové doplnky. Domáci aj medzinárodný predaj sa realizuje prostredníctvom trojstupňových distribučných kanálov. Batérie Steinberg už získali množstvo ocenení za dizajn. Okrem svojich vlastných návrhov Steinberg opakovane využíva pri vývoji nových dizajnových sérií aj renomovaných produktových dizajnérov, ako sú Jochen Schmiddem a Michael Schneider.
V roku 2016 spoločnosť Steinberg otvorila svoju manufaktúru na produkciu batérií najvyššej kvality. Portfólio obsahuje 13 sérií batérií vyrábaných v Düselldorfe, jednu jedinečnú z radu Crystal, 4 série príslušenstva a horných spŕch.
Steinberg ponúka predovšetkým pre inštalatérov podomietkové riešenia s inovatívnou technológiou.

Zodpovednosť

Udržateľnosť má mnoho aspektov a pre Steinberg to nie je len prázdne slovo: od samého začiatku podnikania sa systematicky zameriavajú na udržateľné a ohľaduplné zaobchádzanie so zdrojmi.
To všetko sa začína už vývojom tých najkvalitnejších nadčasových výrobkov a končí sa výberom obalov šetrných k životnému prostrediu. Kvalitné materiály sú kľúčom k životnosti produktov Steinberg. Preto sa zameriavajú na mosadz - dokonale vyhovuje pitnej vode, je šetrná k životnému prostrediu a je možné ju recyklovať.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít