Grohe - 30273DC1 / 1
Grohe - 30273DC1 / 2
Grohe - 30273DC1 / 1
Grohe - 30273DC1 / 2

GROHE Concetto páková drezová batéria s vyťažiteľnou sprškou s prepínaním, 2jet, výška výtoku 115 mm, Supersteel, 30273DC1

stredne vysoký výtok
1-otvorová montáž
GROHE Long-Life povrch
35 mm keramická kartuša GROHE SilkMove
sitko
vyťahovacia duálna sprška - prepínanie medzi normálnym a sprchovým prúdom
prepínanie: perlátor/SpeedClean sprchový prúd
automatické spätné prepínanie na perlátor
kovová sprcha
nastaviteľný obmedzovač prietoku
otočný výtok
uhol otáčania 100°
ochrana proti spätnému toku vody
integrovaná spätná klapka
flexi pripojovacie hadičky
rýchlo-montážny systém
maximálny prietok pri tlaku 3 bary: 7.5 l/min

30273DC1
4005176314971
8 ks
2 - 4 dni
296,21 €
s DPH
Odporúčaná cena výrobcom: 519,67 €

Ušetríte: 223,46 € (43%)

Najnižšia cena za posledných 30 dní bola 296,21 €

Špeciálna zľava pre Vás!

Tento produkt môžete nakúpiť so zľavou 5 %
Zadajte v košíku kód: LUXKUP5

Opýtajte sa na produkt
close

Opýtajte sa na produkt

 
Našli ste nižšiu cenu
close

Našli ste nižšiu cenu

 
Preverenie doby dodania
close

Preverenie doby dodania

 
 

stredne vysoký výtok
1-otvorová montáž
GROHE Long-Life povrch
35 mm keramická kartuša GROHE SilkMove
sitko
vyťahovacia duálna sprška - prepínanie medzi normálnym a sprchovým prúdom
prepínanie: perlátor/SpeedClean sprchový prúd
automatické spätné prepínanie na perlátor
kovová sprcha
nastaviteľný obmedzovač prietoku
otočný výtok
uhol otáčania 100°
ochrana proti spätnému toku vody
integrovaná spätná klapka
flexi pripojovacie hadičky
rýchlo-montážny systém
maximálny prietok pri tlaku 3 bary: 7.5 l/min

SÉRIA
GROHE CONCETTO
VÝROBOK
batéria drezová
FARBA
supersteel
TECHNOLÓGIE
PVD
SilkMove
SpeedClean
MONTÁŽ
stojanková 1-otvorová
ZÁRUKA
5 rokov
VÝTOK
otočný
OVLÁDANIE
páková
VYLOŽENIE VÝTOKU
202
VÝŠKA VÝTOKU
115
VÝŠKA BATÉRIE
223
VÝBAVA
2 prúdy
výsuvný výtok
ŠPECIÁLNA ZĽAVA
5%

O značke Grohe

GROHE je popredným svetovým výrobcom sanitárneho vybavenia a globálnou značkou zameranou na poskytovanie inovatívnych vodných riešení. Produkty značky GROHE sa už po desaťročia opierajú o kľúčové hodnoty spoločnosti, teda technológiu, kvalitu, dizajn a udržateľnosť, a poskytujú nekompromisný zážitok z vody – "Pure Freude an Wasser". Všetky modely hrdo nesú označenie "Made in Germany", ktoré má okrem posilňovania zákazníckej dôvery taktiež rýdzo informatívny význam – všetky výrobné, vývojové a návrhárske aktivity spoločnosti sú prevádzkované v Nemecku. Výroba v továrňach, ktoré sú súčasťou spletitej výrobnej siete, sa riadi tými najprísnejšími podnikovými štandardmi používaním precíznych nástrojov aj procesov. Jedine tak sa môže zaistiť remeselná a funkčná precíznosť produktov, ktoré od značky GROHE celý svet očakáva. Len v priebehu posledných desiatich rokov potvrdilo jedinečnosť produktov GROHE viac než 240 ocenení za dizajn a inovatívne technológie. Samotná spoločnosť sa umiestila medzi najlepšími tromi nemeckými podnikmi, ktoré v roku 2015 najviac prispeli k trvalo udržateľnému rozvoju. Vášeň pre produkty GROHE zo strany architektov, dizajnérov a developerov potvrdzuje mnoho dych berúcich stavebných projektov zahŕňajúcich vodovodné batérie a sanitárne vybavenie našej značky. V roku 2014 sa spoločnosť GROHE stala súčasťou medzinárodnej skupiny LIXIL Group, verejnej spoločnosti obchodujúcej na tokijskej burze cenných papierov. Spoločnosť LIXIL je svetovým lídrom sanitárneho priemyslu a zároveň ide o popredného japonského dodávateľa stavebných materiálov, produktov a služieb.
grohe.sk

Hodnoty značky GROHE

Kvalita
Technológia
Dizajn
Udržateľný rozvoj
Štyri kľúčové hodnoty, ktoré definujú záväzok GROHE poskytovať zákazníkom výnimočné zážitky. V GROHE si nastavujú extrémne vysoké vnútorné štandardy, aby ste pocítili rozdiel zakaždým, keď otočíte pákou batérie alebo vstúpite pod sprchu.

Zostarnite spolu - kvalita GROHE

Všetko, čo opustí továreň spoločnosti GROHE, sa pýši mimoriadnou kvalitou. Všetky komponenty, ktoré sa používajú, rovnako ako celková ergonómia a odolnosť, musia prejsť mnohými záťažovými testami, ktoré sú tými najnáročnejšími v odvetví, v ktorom GROHE pôsobí.

Testovacie laboratóriá sa nachádzajú na úpätí pohoria Čierny les a produkty, ktoré prekročia ich prah, rozhodne nijako nešetria. Všetky potrubia, sprchy, termostatické články, povrchové zliatiny a všetky ostatné súvisiace súčasti musia vydržať simuláciu 20 rokov intenzívneho používania – s mimoriadne tvrdou vodou. Tým GROHE prekonáva všetky mysliteľné akostné štandardy, vlastné aj medzinárodne platné. A na produktoch to je vidieť. Kvalita a životnosť produktov GROHE výrazne prekonáva všetky očakávania. A v prípade, že by sa rozhodli ukončiť výrobu niektorého z produktových radov, dostupnosť náhradných dielov je garantovaná minimálne ďalších desať rokov.
Šetrite vodou. Šetrite elektrickou energiou. Starajte sa o cenné prírodné zdroje. To znie tak nezáživne a ťažko! Revolučné technológie GROHE však spôsobia, že sa starostlivosť o životné prostredie stane úplne samozrejmou, jednoduchou a veľmi príťažlivou.

Masters of Technology

Zamestnanci spoločnosti GROHE sú považovaní svojimi kolegami v odbore za "Masters of Technology", a to vďaka inovatívnemu prístupu, výnimočnému dizajnu a oceňovaným vodovodným batériám.

Kombináciou pokročilého remeselníctva a moderného prístupu k efektívnej tímovej práci a procesom hrajú zamestnanci "Masters of Technology" prvé husle vo vývoji, návrhu a výrobe prémiových výrobkov, pričom každá súčiastka je počas výrobného procesu testovaná a starostlivo vylaďovaná k úplnej spokojnosti zákazníka.

Výsledok: Nadčasový dizajn. A kvalita, ktorá pretrvá. Produkty spoločnosti GROHE opakovane prekvapujú používateľov jedinečnými funkciami, ktoré poskytujú "Pure Freude an Wasser". Pri používaní produktov spoločnosti GROHE skutočne pocítite rozdiel. Znovu a znovu.

Láska na prvý pohľad - GROHE dizajn

Pre spoločnosť GROHE je dizajn oveľa viac než len estetická stránka produktu. Je to kľúč pre dokonalú symbiózu formy a funkcie.

Jeho výsledkom je dokonalý pocit pri každom používaní produktov. A radosť, ktorú v GROHE zažívajú zakaždým, keď za ich nikdy neutíchajúcu lásku ku kvalite dostanú ocenenie.

Prestížne ocenenie red dot "best of the best", ktoré spoločnosť GROHE dostala za batériu GROHE Ondus® v roku 2007, bolo prvou predzvesťou smeru, akým sa spoločnosť chce v nasledujúcich rokoch uberať. K základným pilierom GROHE, teda kvalite, technológiám a udržateľnému rozvoju, sa pridal špičkový dizajn. Ocenení red dot dnes majú ďalších 27. Tri z nich predstavujú cenu najvyššiu z najvyšších, teda „best of the best“, a to pre batériu GROHE Ondus® Digitecture (2009), ručnú sprchu GROHE Rainshower® Icon (2010) a nový systém GROHE F-digital Controller (2011).

Záväzok vyrábať produkty s inšpiratívnym a moderným dizajnom vyústil taktiež do skokového zlepšenia pozície spoločnosti GROHE vo výročnom rebríčku iF, a to o dych berúcich 104 miest. To je najväčší posun v histórii tohto hodnotenia. Ďalšie ocenenia zo Spojených štátov amerických, Spojeného kráľovstva, Číny a Japonska dokazujú medzinárodný presah produktového portfólia.

Jednou z najvýraznejších zmien, ktoré sa v spoločnosti GROHE v posledných piatich rokoch udiali, je však spôsob, akým kreativitu využívajú nielen na vývoj produktov prinášajúcich pridanú hodnotu, ale taktiež ako prostriedok na naštartovanie pozitívnych zmien v celkovej kultúre a atmosfére spoločnosti.

Vychutnávajte si vodu zodpovedne - dobrovoľná zodpovednosť

Šetrite vodou. Šetrite elektrickou energiou. Starajte sa o cenné prírodné zdroje. To znie tak nezáživne a ťažko! Revolučné technológie GROHE však spôsobia, že sa starostlivosť o životné prostredie stane úplne samozrejmou, jednoduchou a veľmi príťažlivou.

V dnešnej dobe by si už len málokto dovolil bezmyšlienkovito vyplytvať litre vody počas čistenia zubov. Uvedomenie o cenných prírodných zdrojoch, ktoré nám naša planéta poskytuje, sa rok od roka zväčšuje.

Iba tri percentá vody na Zemi sú pitné. Pre spoločnosť GROHE predstavuje zodpovedné a ekonomické využívanie prírodných zdrojov nielen výzvu, ale taktiež obrovské potešenie. Preto všetku kreativitu a inovatívneho ducha sústredia na vývoj exkluzívnych a udržateľných vodných systémov. Príkladom je technológia GROHE EcoJoy™, ktorá je už dlho súčasťou väčšiny vodovodných batérií a spŕch. Pomáha znížiť spotrebu vody až o 68 percent a jej názov naozaj hovorí za všetko.

Nie je to však iba v kúpeľni, kde spoločnosť GROHE premieňa proaktívnu snahu o udržateľný rozvoj na komfort a pohodlie, ktoré zásadne zlepší váš každodenný život, ale taktiež v kuchyni. Vďaka najnovším prírastkom do produktového portfólia si teraz môžete dopriať vriacu vodu priamo zo svojej kuchynskej batérie. Prostredníctvom systému GROHE Red® spotrebujete menej energie, než keby ste ohrievali vodu bežným spôsobom. A GROHE Blue® vás bude rozmaznávať neustálou dostupnosťou chladenej, perlivej či neperlivej vody bez potreby zaťažovať sa s otravným nakupovaním balených minerálnych vôd. Ušetríte tak dokonca svoju vlastnú energiu.

Produkt bol pridaný do vlastného zoznamu
Aktuality
Využite aktuálne zľavy
24. 02. 2024

Zľava 5% na vybrané produkty značiek ALVEUS, BETTE, DURAVIT, FRANKE, GROHE, HANSGROHE, KEUCO, KIELLE, SCHOCK, VILLEROY & BOCH.
Zľava 10% na vybrané produkty značky BETTE, GROHE, HANSA, I-DRAIN, KEUCO, KIELLE, PAFFONI.


Viac aktualít